Resultats Trotadors 14-15 de Maig. Trail 5 Cims, La Rioja Bike Race, Marató de Formentera

Sense cap dubte, aquest ha estat el cap de setmana MILLOR en la curta vida dels Trotadors. Un cap de setmana on ha nascut la que ha estat segurament una de les millors curses de trail de les Illes Balears, i hem estat TOTS nosaltres, trotadors i voluntaris, qui ho hem fet possible. No ens cansarem de donar les gràcies a tots els col.laboradors, patrocinadors i gent que ha participat; però sobretot ALS VOLUNTARIS. A part hem tengut la primera participació a una cursa Internacional UCI BTT per part de dos Trotadors, concretament a La Rioja Bike Race. Per a rematar un bon grapat d'algaidines han estat a Formentera disputant la Mitja Marató...

Esportivament parlant començam per la cursa de casa, que esperam poder-la repetir al 2017 si tot va be! Esperem que sí!

El més destacat sempre és el guanyador, però si a més sumam que el guanyador és un Trotador, que ha estat un dels qui més ha piitjat perque aquesta cursa sortís endavant i és un dels corredors més respectats dins les curses de Muntanya de les Balears.... tendrem la combinació perfecte.

Si, en Biel Gomilà va guanyar la primera Trail que organitzàrem els Trotadors, va guanyar la cursa de ca seva i, el que més destaca ell mateix és que va poder córrer aquí, a ca seva!

La veritat que desde Trotadors sempre haviem calculat que els 5 Cims els finalitzarien els primers en poc més de 1 hora i mitja, però encara feren més via! En Biel Gomila, acompanyat en tot moment d'en Juan Navarro, va finalitzar la cursa amb 1hora 23 minuts. Qué hem d'afegir? No es pot afegir res, simplement comentar que espectacular.

Primer Trotador d'entre els "mortals" era en Jose Terronés, que demostra no perdre la forma mai! Amb 1hora 40 minuts va aconseguir el lloc 25e general i un 7e a M40.  Seguidament un altre tot terreny dels Trotadors, en Carlos de Coro, que va aconseguir finalitzar amb 1hora 42 minuts i acabà al lloc 31e general.

El tercer Trotador fou un dels anomenats sector jove dels Trotadors: en Marc Castañer. Alerta amb en Marc que darrerament s'està posicionant molt a dalt de les classificacions! En Marc va finalitzar amb un temps de 1hora 47 minuts i el lloc 49 general.

Seguim amb Trotadors: el proper en arribar era en Joan Gelabert que feia un temps de 1hora 55 minuts; i el lloc 97e. En Joan va fer primer entre els M23. Molt be Joan!.  Quint entre els Trotadors arribava en Pau Gil, amb 1 hora 57 minuts i segon entre els M23. Estan a tope aquest joves Trotadors!

A prop d'ells dos arribà en Jose Maria Amorós, amb un temps de 1hora 58 minuts, en el lloc 111e de la general. En el mateix minut entrava en Ramon Bibiloni i aconseguí, d'aquesta manera, la tercera plaça entre els M23. Entraren plegats amb un altre trotador, en Pere Puigserver, que era el 4rt entre els M23, però entrant plegats, el podi es compartit!

En Llorenç Sastre era el proper Trotador en arribar, amb 2hores justes. És tot un èxit donat el poc temps que en Llorenç a tengut darrerament! Enhorabona Llorenç!

En Jose Manuel Anguita arribava 4 minuts després (2h 04m) i era el 150 a la classificació general

Amb un temps de 2h 09m entrava n'Angel Garcia, lloc 166 general.

La primera Trotadora arribava amb un temps de 2h 19m. Ella era na Teresa Simon. Molt be Teresa!! 7ena F40.

No vàrem tenir cap baixa Trotadora durant la cursa, sí abans, ja que en Telmo no va poder participar a causa d'una lesió just uns dies abans de la cursa, per tal cosa no va poder participar.

ENHORABONA a tots els FINISHERS de la cursa però sobretot als nostres!! ENDAVANT TROTADORS i GRACIES a tots per venir a participar.

 

Continuam amb la gran fita dels nostres dos Trotadors Javi Pascual i Miquel Pou.

La Rioja Bike Race no és una broma, és una de des curses englobades al calendari internacional UCI de BTT i de més prestigi dins Espanya. 3 Etapes molt i molt dures, però ja ens ho contaran ells. Nosaltres anem a destacar, com a gran victòria, l'haver acabat de cursa i haver-ho fet sencers.

Les classificacions son per categories, així que anem amb en Javi Primer, a M40, on va acabar el 101e de la seva categoria, amb un temps a la primera etapa de 3hores 47 minuts, la segona etapa amb 5 hores 42 minuts i la tercera etapa 3 hores 19 minuts. En total en Javi fa fer un temps de cursa de 12hores 49 minuts.

Destacar una petita caiguda a la primera etapa que el va atrassar una mica, tot i això es espectacular haver arribat més a munt de mitja taula de la M40; ja que dins la mateixa categoria hi ha hagut 250 finishers!!

 

A M30 hi trobam en Miquel Pou, que s'ha trobat molt be els tres dies.  En Miquel ha escalat fins al lloc 177 de la M30, la categoria més nombrosa de participants. A la primera etapa va invertir un temps de 3hores 44 minuts, a la segona etapa 5 hores 39 minuts, i a la tercera 3 hores 11 minuts. Això fa una suma de cursa de 12 hores 26 minuts. El 177 d'entre 338 podem dir que és un paper molt i molt destacat el dels nostres Trotadors!

Al.lots, enhorabona a tots dos per haver viscut aquesta aventura i.... esperam no sigui la darrera! Ja ens contareu l'experiència!

 

Finalment destacar la participació de les 6 algaidines a la mitja marató de Formentera, on les 6 arribaren sanes i estalvis a La Savina!

La primera en arribar entre elles fou na Magdalena Andreu, amb un temps de 1hora 50 minuts i la posició 483 de la general.

La segona era na Susana Carballido i emprà 1hora 51 minuts. Lloc 522 general.

Tercera algaidina fou na Maria Coloma Fiol, que va estar 2 hores 6 minuts; i atenció que fou la 2a F20!! Enhorabona Maria Coloma!

Na Tere Garcies arribava just després de na Maria Coloma per a vigiar el que feia la neboda, amb un temps de 2hores 7 minuts.

MOLT BE FINISHERS!

A la distància de 8 kms arribà primera algaidina na Pilar Casado, en 51 minuts i posició 458, i seguidament na Alicia Oliver amb un temps de 1h 02 minuts.

Ho heu de repetir!! Enhorabona!