RESULTATS TROTADORS 12-13 de Març

Sense cap dubte, un dels resultats més destacats aquest cap de setmana, es el 13é lloc absolut assolit per el Trotador i algaidí Biel Gomila a la primera cursa de la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya, cursa on hi participava en representació de la sel.lecció Balear de Muntanya, sel.lecció on en Biel hi està integrat aquest 2016. La cursa es disputava a Castelló i en Biel no va poder tenir millor començament de temporada amb aquest espectacular 13 lloc.... Això es molt important! Es estar dins dels 13 millors de tot Espanya!! Enhorabona Biel!!

 

Seguim amb Muntanya, ja que també es celebrava la cursa Mancor Xtrem, englobada dins la Copa Balear de Curses de Muntanya. Hi hem tengut diversos Trotadors participant en ella. Dels trotadors, el qui va quedar en millor posició dins la general fou en Jose Terrones, amb un temps de 4h 29 minuts, i que li va otorgar arribar en la 100ena posicio general i el 39é dins M40. 

El segon entre els trotadors era en Pere Puigserver, el 196e general amb un temps de 5h 01 minuts, cosa que el va permetre arribar 8é entre M23. Molt a prop arribava el proper Trotador, en Pau Gil, amb un temps de 5h i 04 minuts, i el 207é general, a part de esser el 9é M23.

ENHORABONA A TOTS ELS FINISHERS!!!

 

Per la seva banda i en una altre categoria, tornàrem a tenir representació trotadora a una cursa d'obstacles de la ma d'en Carlos de Coro. Aquesta vegada es va deplaçar a Madrilejos, Toledo, per a participar en una altre prova d'aquesta espectacular categoria. A veure si algun dia en veiem per Mallorca.

A part d'estar representats els Trotadors, tenguerem molt bon resultat! En Carlos assolí la 4a posició! Enhorabona CARLOS!