RESULTATS TROTADORS 11-12 ABRIL

Els Trotadors hem estat aquest cap de setmana presents a 2 competicions. La primera va esser dissabte dia 11, on varen participar varis Trotadors de l'equip de ciclisme, essent una sortida molt emotiva, ja que varen estrenar, per fi, les equipacions complete. S'ha de dir que, tot i a que el nostre subministradors LIDER varen tardar una mica més del previst a entregar les equipacions, l'espera ha valgut la pena, ja que han quedat PRECIOSES i a la vegada la qualitat es excel.lent. Estam molt contents del resultat.

La cursa va esser una Marxa Cicloturista solidària: Na Marga Somriu. L'itinerari era desde Son Moix, cap a Llucmajor, Randa, Cura, Algaida, Sta. Maria, Bunyola i Palma, amb un total de 93 kms i com a extra, una crono-escalada a Cura, on els Trotadors aconseguirem tots molts bons resultats. El més destacat, i amb diferència va esser en Miquel Gelabert, ja que va aconseguir arribar a Cura en el 4rt lloc!! A tan sols 2 segons d'aconseguir pujar al podi!! El seu temps va esser de 16 minuts i 58 segons. ENHORABONA MIQUEL.

El segon Trotador va esser en Mixi Pou, amb un temps de 18 minuts i 1 segon, acabant al lloc 18é. Just damunt va acabar en Yousouuf, que tot i a no esser "Encara" trotador, es d'Algaida i mereix esser esmentat.

El Tercer Trotador fou en Miquel Ramon Oliver, aconseguint arribar amb 18 minuts i 15 segons, i essent el 20é de la General. El cuart va esser en Bernat Capellà que va pujar en 20 minuts i 39 segons i fou el 45é de la general. En Miquel Ballester no va pujar amb xip pel que no va computar a la cronoescalada, pero va pujar per fer aquesta preciosa foto de les equipacions a Cura. Estam molt contents dels resultats obtinguts tenguent en compte que hi havia uns 170 corredors a la crono-escalada i demostra el bon nivell que presentaren els nostres representants!

Esperam aquestes equipacions siguin, a partir d'ara, molt vistes a les diferents sortides i curses que es disputin!!

 

Per altre banda, el diumenge 12 es va disputar la Cursa de Muntanya del Teix, on hi varem tenir un participant trotador.

Cal mencionar que el guanyador de la mateixa va esser un algaidí, en Biel Gomila, que tot i que a "professionalment" corr amb els colors dels Ermasets d'Esporles, estam ben segurs que un troçet del seu cor disputa les curses amb els colors Trotadors. ENHORABONA BIEL!! Algun dia et deixarem correr amb una camiseta Trotadora!!! (seria un vertader luxe per a nosaltres!!)

La cursa, amb un total de 270 inscrits, va anar molt be per als Trotadors, i en Jose Teronés, el nostre corredor Trotador, va assolir la 96ena posició general amb un temps de 2 hores, 4 minuts i 44 segons.

MOLT BE TROTADORS!!

 

Finalment Teniem en Telmo Sanchez, que aquest mos ha sortit rodador amb bici de llargues distàncies. i es que en Telmo esta dispuntant les BREVETS de Mallorca per poder entrar a la classificació i poder acudir aquest estiu a la BREVEL de Paris.... 

Aquest cap de setmana, en Telmo ha tengut la BREVET400, i sabem que l'ha aconseguida finalitzar amb bones sensacions i dins la "grupetta" dels rodadors i participants habituats a aquest tipus de curses.

En breu farem una xerradeta amb en Telmo perque ens conti les seves experiencies!