Resultats Trotadors 1-2 OCTUBRE

Molt bones noves tenim d'aquest recent passat cap de setmana. Per a començar ho farem amb la cursa que es va disputar dissabte a Palma, la cursa Sa Murada de Palma, on en Juan Jose Cortés hi va prendre part.

La bona nova es que en Juan José aconseguí un espectacular resultat, ni més ni manco que el 21é de la general i 5é de la seva categoria M40. La magnitut del resultat pren espectacularitat al veure la quantitat de finishers de la cursa: ni més ni manco que 728 atletes han finalitzat la cursa llarga.

Moltes gràcies Juan José i enhorabona per aquest magnífic resultat!!

 

I seguim amb magnífics resultats. Ara anam a Costitx, a la primera cursa de la Lliga de Duatlons del Pla. Allà hi hem trobat un grapat de Trotadors, essen el més destacat el PODI que ha aconseguit en Miquel Pou i en Jose Miguel Fernàndez en la categoria d'equips. El nostre equip Trotador ha aconseguit arribar en tercera posició general al duatló, i a més ho han fet a tan sols poc més d´un minut dels segons classificats. En Mixi i en Jose Miguel han invertit un temps total de 1:06:48 per a realitzar tot el recorregut de la cursa. Al.lots, no tenim paraules! Moltes gràcies per donar als Trotadors d'Algaida aquests resultats!!

En segon lloc d'entre els Trotadors, i 11ens a la general per equips han arribat en Javi Pascual i en David Pajuelo, amb un temps final de 1:13:10, un temps molt bo respecte als primers classificats. Es nota que el nivell que està agafant la gent, tant en bicicleta com a peu, està pujant de manera molt important!

Molt be a tots quatre!!

Sense saber-ho, també disputava la cursa, a mode individual, en Tomeu Ballester, realitzant la cursa completa i invertint un temps total de 1:22:32 i arribant el 38é de la general i el 10é dins M40. Enhorabona Tomeu!!

A prop de Costitx, concretament a Petra, teníem una Trail al Puig de Bonany, amb una important representació Trotadora.

La cursa pareix esser ha tengut problemes de senyalització i, segons els organitzadors, sembla hi ha hagut algún tipus de boicot a les senyalitzacions que l'organització havia preparat. Llàstima la forma de espenyar una cursa amb un recorregut tant peculiar i atractiu com aquest.

En l'apartat esportiu vàrem tenir a en Joan Mir com a primer Trotador en finalitzar la cursa  amb un temps de 1:37:16, seguit d'en Ricard Echevarría amb un temps de 1:39:35 i molt a prop seu en Vicent Pañego arribava a la linea de meta.

En Toni Barceló, en Biel "Baco" i en Joan Valiente han aconseguit entrar també exitosament a la linea d'arribada, cosa que ens fa estar molt contents per a ells!

ENHORABONA TROTADORS!