RESULTATS II VOLTA DE SITRA a PORRERES

Aquest diumenge, dia 22 de Novembre, es disputà la II Volta en Sitra de Porreres; una prova de resistència en BTT que es celebrava per segona vegada. Es tracta d'una cursa de resistència a un màxim de voltes a un circuit de 12 kms en equips de 3 corredors. Com podeu veure a la foto, molts foren els trotadors participants a la cursa, i això que encara en manca algun de despistat a l'hora de fer el retrato! Els colors dels Trotadors començen a esser ben coneguts pels ciclistes illencs!!

El "trio" Trotador més destacat va esser un altre vegada en Javi Pascual, en Miquel Pou i en Miquel Gelabert; pràcticament l'equip "èlit" dels Trotadors!! Aconseguiren donar un total de 6 voltes amb un temps de 3:18:46  i roçaren el TOP10.... quedaren en el lloc 11é de la General. No podem estar més orgullosos al.lots!!!

Els segón "trio" de Trotadors era el format per en Bernat Capellà, en Rafel Gayà i en Biel Jaume, aconseguint donar un total de 5 voltes amb un temps de 3:10:52, col.locant-se en la 40ena. posició final.

Tercer equip Trotador era el format per en Miquel Ramon Oliver, Xesc Barceló i Joan Verdera, i donaren un total de 5 voltes amb un temps de 3:35:30, finalitzant els 52ens de la general.

Seguidament trobam un equip fet a darrera hora, i es que el trotador Toni Rigo s'havia apuntat amb uns companys de la feina, però a darrera hora va tenir una baixa, posant-se a cercar substitut. En Miquel Ballester va acudir tot d'una a suplir aquesta baixa i formaren casi casi un altre equip Trotador. Així, en Toni i en Miquel acabaren la cursa donant un total de 4 voltes amb un temps de 3:12:40 i es col.locaren al lloc 61é general.

Per part del Trotador Jose Terrones, comentar que ell va fer la cursa amb uns companys de Sant Jordi i donaren 5 voltes amb un temps de 3:02:10, pel que aconseguiren el 30é lloc final.

No tengueren la mateixa sort en Joan Sastre, Jaume Noguera i en Yousouf Diarra, ja que varen esser sancionats al no anar els 3 junts tot el temps de la cursa i a part patiren una caiguda sense més conseqüències per part d'en Jaume. Anims Jaume!!

Com podeu comprovar, vàren esser 15 els Trotadors participants a la cursa. MOLT BE TROTADORS!!!

 

RESULTATS DE LA CURSA

 

FOTOS DE LA CURSA