Resultats i sortides Trotadores 16 i 17 Abril

Començam el resum del cap de setmana a Puigpunyent, ja que allà s'ha celebrat aquest dissabte la  Cursa de Muntanya de Puigpunyent; una cursa amb uns 16 kms de distància i aproximadament 800 metres de desnivell positiu acumulat.

Allà hem comptat amb a participació d'un grapat de Trotadors d'Algaida, dels quals a continuació detallam els seus resultats.

El primer Trotador em arribar ha estat en Jose Terronés, que ha aconseguit un excel.lent 54 lloc general i el 17é dins el M40, amb un temps total de cursa de 1:48. Fantàstic temps Jose! 

En Joan Gelabert va esser el següent d'entre els nostres, aconseguint una fantàstica 96ena posició general i, atenció, 3er!!!! lloc entre els M23 amb un temps de 1:56. Podi Trotador en la categoria M23!!! Molt be i molt orgullosos Joan!!

També participà el Trotador-Hombre Cabra Biel Ferrer,  quedant el 106é general i 4rt dins M50, el seu temps era de 1:57. 

En Pere Puigserver arribava el següent d'entre els Trotadors, i era el 156é i 4rt! dins M23, amb un temps de 2:05. Fantàstic Pere, aquest grup de joves trotadors ens donarà més d'una alegria, ja que pujen amb molta força!

Podeu veure algunes fotos de la cursa a aquest enllaç:

ENLLAÇ FOTOS

 

També hi ha hagut representació Trotadora a la Mitja Marató de ses Salines; cursa de 10kms de distància la versió curta i de 20kms la mitja, amb sortida i arribada desde el mateix poble.

Allà trobàrem en Jose Juan Oliver que corria la 10kms i aconseguí un excel.lent 37 lloc general, una posició molt destacable per al nostre corredor Trotador! Feia els 10kms amb un temps de 43:52. Enhorabona Jose Juan!!

Molt a prop arribava en Toni Mudoy, al lloc 50é de la general amb un temps de 45:55  Sense cap dubte, els dos trotadors algaidins firmaren una cursa fantàstica!

Enhorabona a tots dos!

Entre les bicis, no tenim constància de cap cursa però si d'entrenaments durs sobretot per part d'en Javier Pascual i en Miquel Pou que feren 2 sortides molt fortes de cara a les seves properes participacions a la Mallorca 312 i a la Rioja Bike Race. El dissabte es marcaren uns 160kms amb la bicicleta de carretera i el diumenge, acompanyats de més trotadors, feren uns 60kms amb més de 1500 metres acumulats per anar per la comuna de bunyola i a les antenes de la Serra d'Alfàbia. Dos entrenaments ben complets!