RESULTATS I ESTRENA EQUIP CICLISTA TROTADORS. 4 HORES RESISTENCIA ALCUDIA

Aquest passat diumenge dia 15 de Febrer, la seccio ciclisme dels TROTADORS va fer la seva estrena en competicio. Va esser a les 4 Hores de Resistencia d'Alcudia, prova que forma part de la Lliga Resisteam de Resistencia. Els Trotadors varem instal.lar a la zona de boxes una preciosa carpa per a les 4 parelles que formaven l'equip Trotador, estrenant tambe una pancarta amb els logos dels nostres patrocinadors 2015. Cal dir que la carpa va quedar molt atractiva i era una de les mes admirades del box.

A la cursa no varem portar equipacio trotadora, ja que les equipacions es troben en proces de fabricacio. Esperam poder lluir-les ben aviat!

Les parelles per a aquest cursa i les que han tengut el "privilegi" d'esser els que han donat el "sus" a aquesta nova empresa dels Trotadors com a ciclistes varen esser: Javi Pascual-Mixi Pou, Antoni Amengual-Oscar Pont, Xisco Clemente-Jaume Noguera, i Joan Sastre-Bernat Capella.

La majoria dels corredors ja varen disputar l'any passat les proves de Resistencia 2014, cosa que feia ja fossin coneixedors de les caracteristiques d'aquest tipus de prova. La novetat va esser en Toni Amengual, anima de Onfitness Algaida, i es que era la seva primera incursio dins aquest tipus de carreres i sobretot amb carreres ciclistes. De tots els circuits disputats fins ara, els nostres trotadors comentaren que aquest era el mes dur de tots els que fins ara s'havien trobat a les carreres de Resistencia. Era un circuit sense descans, on sempre hi havia o be rampa pronunciada i en molts de cops molt tecnica, o be baixades la majoria tecniques i un tant delicades.

La victoria absoluta va esser per a la parella formada per Antoni Pascual-Bartomeu Massanet, del Team Sancho. La veritat que, els equips punters roden a un ritme infernal!

En quant als nostres cal destacar la molt meritòria 30 posició d'en Javi Pascual i en Mixi Pou. Sense cap dubte es un resultat molt espectacular i motiu d'estar molt orgullosos els Trotadors. Ens trobam segurament amb la parella "TROTADORA" més forta d'aquesta lliga.

Darrera ells, i per aquest ordre, els seguiren en Xisco Clemente-Jaume Noguera; tercers en Joan Sastre-Bernat Capellà; i molt destacable també la finalització de la prova per part d'en Toni Amengual i n'Oscar Pont, ja que ni tant sols es coneixen abans de la prova i era la seva primera carrera.

Esperam aquest inici de la secció ciclista TROTADORS sigui la primera d'un llarg historial de participacions en totes les categories del ciclisme!!

ENDAVANT TROTADORS!!

CLASSIFICACIO FINAL