Resultats dels Trotadors: Travessa, BTT Felanitx

Després de moltíssims entrebancs i problemes, de sobra coneguts per tots els runners de Mallorca, aquest cap de setmana s'ha pogut realitzar, per fí, la Travessa de la Serra gràcies a la col.laboració de moltíssims de Clubs de Mallorca. Una cursa molt esperada i per la qual es preparen molts d'atletes durant tot l'any.

Enguany es va disputar amb 2 distàncies. La Trail de 127kms i la mitja Trail de 57 Kms.

Començarem amb la versió llarga on hi trobàrem en Jose Terronés. Sense cap dubte, és un dels homes forts del nostre Club, ja que va aconseguí finalitzar la cursa i amb nota. En Jose finalitzà la duríssima cursa amb un temos de 21:35:08. Casi res, pràcticament un dia correguent per la Serra....  Això li va permetre aconseguir la 35ena posició final i la 19ena dins M-40. Jose, per llevar-se el capell!

I on tenguerem una de les majors alegries del dia fou a la mitja marató, on hi varem tenir una nutrida participació Trotadora. La primera gran alegria era la victòria absoluta de la cursa de l'algaidí i soci Trotador Biel Gomila que, a la fi, pareix estar totalment recuperat de la lesió que l'ha acompanyat aquests darrers mesos. Estam molt orgullosos i contents de la teva victòria Biel! Tot un model a seguir per a molts de nosaltres!

En Biel aconseguí la victòria amb un impresionant temps de 5:48:35 per a recórrer els 57 kms de muntanya. Ens treiem el capell!!

La segona gran alegria per a nosaltres fou la trotadora Sara Jarillo, que gràcies al gran esforç i entrenaments dels darrers mesos va aconseguir la SEGONA posició absoluta en la categoria de fèmines. Na Sara, gracies a un ritme elevat i constant, finalitzà la cursa amb un temps de 7:52:26 i a part de la segona posició dins la seva categoria ascendí al lloc 51é de la general. Sara, no podem estar més contents de tenir-te dins les nostres files!!

Un altre trotador que està en un nivell de forma explèndit és en Llorenç Vallespir, que després de tornar de la Rialp pareix que s'ha desfet en aquest tipus de curses! En Llorenç acabà amb un temps de 8:19:48 i es col.locà a la 79ena posició de la general i el 28é dins M-40. Molt be Llorenç! A seguir així!

Amb 8:50:37 arribà el trotador Jose Manuel Anguita, a la posició 134 i la 52ena dins M-40; seguit del jove Pere Puigserver que arribava amb un temps de 8:55:07 i es col.locava el 5é dins la categoria M23.

El següent dins M23, el 6é, fou el també jove Trotador Pau Gil, amb un temps de 9:22:09. El proper Trotador en creuar meta era en Jose Maria Pastor, amb un temps de 11:31:35 i aconseguint la molt meritòria 7ena posició dins M55. Malauradament, en Yacob Galan i en Joan Gelabert no pogueren acabar la cursa per diversos motius. Ànims a ambdos!!

Sense cap dubte, una festa de l'esport on tots els runners posen a prova la seva resistència tant física com mental, i que els trotadors enguany hem superat amb nota! Fins i tot hem pres part de la organització activa fent l'assistència d'avituallament al primer control. Tot un plaer.

Enhorabona a tots els participants trotadors, i ànims als qui no poguereu acabar! L'any que ve serà un altre any!!

FOTOS AQUI

 

Pel que fa a BTT, el diumenge es va celebrar la cursa BTT Volta a Sant Salvador; una cursa tipus marató amb 2 distàncies: 28kms o 56kms (1 o 2 voltes al circuit). El circuit és, probablement, un dels més bells de tots els que es disputen actualment a Mallorca, amb constants pujades i baixades dures sense deixar descansar les cames. A la distància curta hi participà el soci Trotador Miquel Gelabert, i ens va sorprendre a tots! En Miquel entrà dins el TOP10 de la cursa, i arribà en 9ena posició amb un temps de 1:29:41. Enhorabona Miquel!! Ja ets totalment de l'èlit!!

A la versió llarga, el trotador més ben classificat va esser en Javier Pascual, que aquesta vegada va treure la quinta essència de les cames i acabà el 32é de la general amb un temps 3:13:37. El segon classificat era el seu company Miquel Pou, que aconseguí finalitzar a la 42 ena posició amb un temps de 3:20:15.

El proper algaidí era en Teo Salas, que acabava en la posició 57ena i amb un temps de 3:33:12.  Després d'en Teo arribava el trotador Juan Sastre, amb un temps de 3:46:31 i a la posició 66ena.

El també Trotador Bernat Capellà s'havia inscrit a 2 voltes, però degut a problemes mecànics va donar només una volta, pel que no va comptabilitzar a la classificacio general. Aixi i tot el seu temps a 1 volta era 1:45:33, mateix cas que l'algaidí Andreu Trobat que va entrar a 1 volta amb un temps de 2:13:32

Enhorabona a tots!!

FOTOS AQUI