Resultats dels Trotadors 24-26 Febrer

Aquest cap de setmana hem tengut la gran sort de comptar amb un Trotador a la TransGranCanaria; una cursa Trail de llarga distància amb una impresionant suma de Kms: 125 i amb un desnivell positiu més que considerable.

En Miguel Avellaneda ha estat el nostre estandard i ha portat la nostra camiseta fins la linea d'arribada amb un fabulós temps de 20h i 55 minuts. Aquesta gran proesa l'ha col.locat al lloc 130é de la classificació general.

Sense cap dubte, es tracta d'una aventura èpica, digne només de corredors més experimentats i preparats. Miguel, ets el nostre ídol!! Estam orgullosos de tenir-te al nostre Club!!

En quant a curses per les illes hem tengut participació trotadora a la Lluc Trail, una preciosa cursa que organitza desde fa ja un grapat d'anys el nostres col.laborador Moute en Bici.

Entre els nostres ja varem tenir una baixa abans de començar, i es que en Carlos de Coro va estar malalt i no va poder sortir a la cursa. Així, entre els Trotadors en Telmo Sánchez fou el primer en arribar, marcant un temps de 1:02:58 i arribant al lloc 64é i 42é dins M30. Per altre banda, en Joan Gelabert aconseguí finalitzar la cursa amb un temps de 1:10:18 i aconseguint el lloc 148 de la general.

Enhorabona a tots els Trotadors!!

 

Per acabar amb el resum setmanal, destacar que aquesta setmana s'està disputant la Andalucia Bike Race i que hi tenim a dos socis trotadors prenguent-hi part; ells son en Luis Bonilla i en Tomeu Mestre, tots dos de Porreres.

Molta sort en aquesta gran aventura!! Anirem informant!