RESULTATS DELS TROTADORS 22-25 SETEMBRE

Començam el resum del cap de setmana felicitant als 3 joves Trotadors que aquest cap de setamana han estat a la Marató Pirineu i que, com podeu veure a la foto, finalitzaren els tres exitosament! És tot un triomf arribar a meta en una carrera d'aquesta categoria!

Els 3 trotadors Pau Gil, Joan Fiol i Joan Gelabert, entraren plegats fent pinya a la meta de la Marató amb un temps de carrera total de 6h i 41 minuts.

Molt be al.lots!! Això dona coratge per a properes fites d'aquesta magnitut!!

 

Pel que fa a la Cursa de dijous 22 a Binissalem, tenguerem en Joan Cañellas participant a la mateixa; cursa on va aconseguir finalitzar-la amb un temps de 37:52 i acabant així el 207é general i el 24é dins la seva categoria de M50.

Enhorabona Joan!

 

Pel que fa a les 3h de Resistènia de BTT a Lloret, destacar que tots els Trotadors acabaren la cursa i que, enguany, varen poder comptar amb una diada espectacular i un circuit molt divertit.

El primer equip Trotador era el format pel binimi Miquel Pou i Toni Quetglas (cedit de Mou-te en Bici), fent un total de 6 voltes al circuit de 12 kms amb un temps final de 3:17:50 i essent els 30ens de la general. MOLT MOLT BON RESULTAT!!

El proper Trotador en entrar era en Rafel Servera amb en Juan Juan, i aconseguiren arribar al lloc 37é amb un temps de 3:21:24 i un total de 6 voltes.

Seguidament ens sorprenien pel seu bon resultat en Teo Salas i en Biel Massot, que s'enfilaven a la 63ena posició fent un total de 5 voltes amb un temps de 3:00:36. Molt be al.lots!!

Entràven després en Joan Sastre i en Mateu Mas (cedit també de Mou-te en Bici) i es col.locaren al lloc 79é, amb un total de 5 voltes en 3:07:38

Molt a prop d'en Joan arribàren en Miquel Rosselló i en Luis Bonilla, que també donaren 5 voltes en un temps de 3:08:22 i entrant al lloc 81é.

A tots ells, moltes gràcies per participar!!

També varem tenir participació trotadora a la Trail Nordic Palma, on el nostre corredor Jose Terronés va protagonitzar una cursa molt bona després d'arribar fa poc de córrer als Pirineus.

En Jose aconseguí arribar a meta en un temps de 1:31:23 i escalar fins al lloc 59é general i 17é dins M40.

Fantàstic Jose!!

 

Finalment, esmentar que també es va disputar la cursa dels Sants MEtges a Pina i allà poguérem veure moltes camisetes Trotadores, alguna realitzant una excel.lent cursa com és el cas d'en Pep Lluis Busquets....

Aquí teniu un grapat d'instantànees de la cursa: