Resultats dels nostres 11-13 Setembre

Aquest cap de setmana ens hem vist sorpresos per "l'aparició" de mols de Trotadors i algaidins a diferents curses de les quals no n'estàvem assabentats. Per a començar, teníem en Miquel Gelabert que tornava a competir a la Challenge de Tardor, concretament a la tercera cursa de l'esmentada competició Ciclista i que es disputava a un circuit a Santa Margalida.

Comentar que la cursa va esser a ritme MOLT elevat, com demostra la mitjana de Kms/h que va captar el pulsòmetre d'en Miquel: 43'4 Km/h de mitjana amb una punta de 75'5!!  Molt bona feina Miquel!!

Seguim amb la cursa que més representants Trotadors i algaidins hem tengut aquest cap de setmana, i de la qual només havíem informat de la participació d'en Pep Lluis Busquets. Com podeu veure, varen esser un grapat més els nostres representants.... desde aquí demanam disculpes, ja que no ens havíem assabentat!

Dins la categoria individual, en Pep Lluis sí que era l'únic representant Trotador. En Pep Lluis va acabar el 74é de la general i el 38é de M30 amb un temps de 1:04:55. Un temps espectacular per al nostre tri-trotador!!

I aquí tenim als equips de Trotadors que anàren a competir a la categoria per equips. Els primers dels nostres varen esser en Toni Mudoy (run), en Xesc Barceló (bici) i en Llorenç Oliver (natació). Ells realitzaren la prova amb un temps total de 1:07:47, col.locant-se els 16ens de la general i 10ens dins els equips masculins.

El segon equip de Trotadors-algaidinis era el format per en Joan Ballester, Llorenç Ballester i en Pau Fiol. Aquest jove equip va acabar la prova amb un temps de 1:13:26 i es va col.locar el 23é dins la general i 16é dins equips masculins.

I el tercer equip trotador classificat eren en Miquel Ballester, na Cati Salas i na Maria Teresa Simon; que acabaren amb un temps  de 1:15:55 i es col.locaren el 29ens general i 9ens dins equips mixtes!

Enhorabona a tots i molt orgullosos de tots vosaltres!!

La tercera prova on tenim constància de participació dels nostres era la Crono Escalada Penyal d'honor a Bunyola. Allà hi trobàvem en Jose Terronés, que va realitzar el dur recorregut amb un temps de 1:41:28 i es va col.locar el 185é de la multitudinària cursa, ja trobàvem a més de 300 participants. Destacar que en Biel Gomila, soci de Trotadors i corredor amb l'equip dels Ermasets, va tornar a mostrar la seva potència i esplèndit estat de forma, ja que va fer segon general amb un temps de 1:07:28. Espectacular Biel.

Enhorabona a tots i fins al proper cap de setmana!!!