Resultats Camí de Cavalls i 3 Hores Resistència BTT Son Servera

Orgullosos. Molt orgullosos ens sentim la familia Trotadora aquest cap de setmana pel que fa a resultats. Hem tengut al capdavant d'una Trail, a Menorca, a n'en Miguel Avellaneda. Estam parlant de la Trail Camí de Cavalls, que amb 185kms de distància és una de es més dures que poguem recordar. Es tracta de donar la volta a l'Illa per l'ancestral Camí de Cavalls, tot tenguent 40 hores per a realitzar-ho.

Desde que es va donar la sortida, hem fet un especial seguiment de les evolucions dels nostres participants: en Miguel, en Jose Terrones i en Marc Castanyer.

Les alegries arribaren aviat, ja que en Miguel, a la distància llarga, es col.locava desde els inicis a posicions capdavanteres. Arribada la matinada es col.locava fins i tot líder! Fent una cursa amb molt de cap, en Miguel va afluixar una mica el ritme per poder arribar sencer a meta.

Finalment, després de 24 hores i 39 minuts, en Miguel va arribar a Meta molt sencer, en 7ena posició final i guanyant la seva categoria.

No tenim paraules per descriure el contents que estam!!

No era l'únic que ens va donar alegries! A la distància de 100kms tenguerem representació de mans d'en Jose Terrones i en Marc Castanyer.

En Jose ja ens havia mostrat a les darreres curses el gran moment en que es trobava. I a la Camí de Cavalls ho tornà a demostrar. Aconseguí una espectacular 13ena posició, amb un temps de 12 hores i 13 minuts, per tal cosa estam doblement contents! Vaja equiparro de Trotadors que tenim!

Finalment, pel que fa a en Marc, també el tenguerem a la linea d'arribada i fou finisher, amb un temps de 14 hores 42 minuts. aconseguint acabar en el lloc 56 de la general. Sense cap dubte, ha estat un cap de setmana molt i molt fructífer!!

GRACIES TROTADORS!!

 

Per altre banda, el diumenge es varen celebrar les 3 Hores de Resistència BTT a Son Servera. Baix una fortíssima calor, els 4 trotadors participants varen donar-ho tot. Destacar l'elevat nivell que aquesta competició està adquirint després d'estar de "capa caiguda" a Copa Balear de BTT.

En Xisco Clemente i en Jaume Noguera foren els primers entre les dues parelles trotadores que participaren. Ells dos aconseguiren donar un total de 9 voltes al dur circuit amb un temps de 2 hores 47 minuts. Això els hi va donar el lloc 36é a la general.

Pel que fa a la parella formada per en Joan Sastre i en Bernat Capellà, no pogueren acabar la cursa per problemes físics. Tot i això arribaren a donar 6 voltes amb un temps total de 1 hora 47 minuts. Degut a la gran qüantitat de baixes que hi va haver, així i tot arribaren a la posició 56ena de la general.

Enhorabona a TOTS