Resultats a l'Atalaia d'Alcudia i a les 4H bTT Alcudia

 

Aquest cap de setmana començava el Campionat en dues categories: la copa Balear de Muntanya, i la Lliga Resisteam de Resistència en BTT.

La Copa Balear, s'estrenava amb la disputa de la Cursa de l'Atalaia d'Alcúdia; cursa que en poques hores es va quedar sense plaçes per a inscriurer-se degut a l'explosió de participants als darrers anys.

D'entre els participants en tenguerem varis de Trotadors, de fet, la victòria va esser per a un soci dels Trotadors: en Biel Gomila. En Biel, oficialment disputant la cursa per als Ermasets, va demostrar que, avui per avui, pocs son els atletes que poden fer-li front dins les Balears, i es va tornar a imposar a la primera cursa de la temporada amb un impresionant registre: 1:42:13, destacant-se en més de 40 segons al segon parcipant. Biel, la nostra enhorabona i admiració!

El segon Trotador en arribar, fou en Jose Terronés, que va acabar amb un temps de 2:06:52 i fent el 61 de la General i 23 de M40. Seguidament, la tercera plaça dels Trotadors era per en Tomeu Garí, amb un temps de 2:08:48 i el 78e de la General. No podem estar més orgullosos!!  3 Trotadors dins el TOP 100!! Era una cosa complicada vegent que teniem a més de 400 inscrits i que el nivell dels participants és de cada cop més elevat!

En Pep Lluis Busquets també va realitzar una excel.lent cursa, emprant 2:15:24 en el lloc 126e de la general. Com podeu veure, les diferències (excepte els primers classificats) no son tant llunyanes!!

Després d'en Pep Lluis arribà en Vicenç Pañego, amb un registre de 2:23:09 i el 181e General. Del "gremi" trotadors Joves, en Llorenç Ballester va esser el primer, amb un temps de 2:32:22 i essent el 9e de M23, mentres que el seu germà Joan Ballester marcava 2:45:01 a l'arribada i era el 10e de M23.

ENHORABONA A TOTS

 

RESULTATS OFICIALS

FOTOS TROTADORS

 

 

Pel que fa a la BTT, diumenge es disputava la primera cursa de la Lliga Resisteam, amb la carrera 4H Resistencia Puig de Sant Martí, a Alcudia. Era un circuit molt dur però sobretot va esser complicat a les primeres voltes, ja que hi havia unes zones de pujada i baixada molt tècniques amb roques, i va fer una ploguda just abans de la sortida, deixant aquesta zona extraordinàriament complicat degut a l'extrema poca adherència. De fet, hi va haver un grapat de caigudes greus a causa d'aquest motiu.

Pel que fa als 2 equips de Trotadors participants destacar sobretot l'actuació de l'equip "A" de la secció BTT d'Algaida: en Mixi Pou i en Javi Pascual; ells dos acabaren a la posició 23 de la general rodant amb temps per volta molt semblant als TOP de Mallorca, es pot dir que estan a tir de pedra de rodar amb els del davant de tot.... Estau d'enhorabona al.lots!!

L'equip "B" d'aquesta cursa eren en Joan Sastre i en Bernat Capellà, que també realitzaren una cursa molt millor que el 2015, baixant els seus registres de manera notable, per tal cosa també estaven molt contents. Ells dos arribaren a la posició 64 i, el que és més important, cap dels 4 varen tocar "enterra", que donades les circumstàncies era molt fàcil caure....

Enhorabona també a la secció de Ciclisme de Trotadors!!

CLASSIFICACIÓ GENERAL

FOTOS DE LA CURSA