Resistència BTT a Son Verí, Cursa contra el Càncer i Cursa Solidària Via Verde

Aquest cap de setmana hem tengut un grapat de curses amb Trotadors participant. La primera va esser aquest dissabte dia 5, a la Cursa Solidària a la Via Verda; una cursa que, sortint desde Artà, tenia diferents configuracions de kilometratge. En Toni Mudoy havia de córrer la cursa però es va haver de retirar al Km4... Esperam no passi res greu Toni i tornis a estar operatiu en breu!

 

Ja el diumenge tenguérem 2 curses amb Trotadors. La primera fou la II Cursa Contra el Càncer, amb sortida i arribada desde la Plaça d'Espanya de Palma i una distància de 10 kms.

ESPECTACULAR podem classificar l'actuació del Trotador Juan José Cortés, i es que ell es va col.locar dins del TOP10. Si! Dins els 10 primers classificats GENERALS dels més de 450 inscrits que hi havia! Estam molt contents de que els teus esforços i entrenament et donin aquests resultats i més contents encara de tenir-te a les nostres "files!

En Juan José, realitzà aquesta proesa amb un temps de 35:15 i això li donà, a part del 10é lloc general, el PRIMER lloc com a M40.

ENHORABONA amb totes les majúscules!!

 

Per acabar, també el diumenge dia 6, es va disputar la IV edició de les 4h de Resistència en BTT de Son Verí, amb una nutrida participació de Trotadors i algaidins.

Podem començar contant que enguany els Trotadors no han patit cap caiguda ni contra temps, ja que l'any passat va esser una mica accidentada...

D'entre les més de 130 parelles participants a la cursa podem destacar als nostres "missils" trotadors, en Javi Pascual i en Miquel Pou, que tornaren a demostrar el seu excel.lent estat de forma i foren els primers algaidins en classificar-se.

Aconseguiren acabar en el lloc 22é de la general realitzant un total de 18 voltes al circuit de gairebé 6kms. ENHORABONA CRACKS!

La segona parella Trotadora eren en Jaume Noguera i en Bernat Capellà, que realitzaren 16 voltes amb un temps de 4:12:46 i acabant al lloc 85 de la general.

Els Algaidins Teo Salas i Biel Massot també eren a la cursa i estan aconseguint uns resultats molt bons darrerament; es nota estan entrenant molt fort! Ells acabaren en la posició 56 donant un total de 17 voltes amb un temps de 4:15:05

També hem de destacar la participació d'en Biel Gomila que, poc a poc, es va recuperant de les seves dolències. Molt be Biel!! Veuràs com poc a poc tot es posa a lloc!! En Biel es va col.locar al lloc 55 amb també 17 voltes.

FOTOS DE LA CURSA AQUI