Reptes dels Trotadors aquest cap de setmana

Un cap de setmana del 2016 més i un altre mes que ens acaba. Encetarem l'octubre amb nous reptes. El primer d'ells és la III Cursa Nocturna Sa Murada de Palma, cursa Popular de 10kms que es disputarà dissabte a partir de les 20h a Palma. Aquesta cursa te, a hores de redactar aquesta crònica, més de 1250 inscrits, entre d'ells hi podem trobar 1 trotador; es tracta d'en Juan José Cortés. Ànims i a disfrutar!

 

Continuarem amb les bicicletes; concretament amb la que ja s'ha consolidada com una cicloturista d'obligada assistència Volta d'Estraperlo. Els notres compants del CC Santanyi ja duen 3 edicions d'aquesta cursa i sempre hi ha hagut biciTrotadors apuntats. Es tracta d'una cicloturistada amb bicicleta de carretera on es fan uns 100kms agrupats i inclou una pujada a Sant Salvador (en edicions anteriors es feia cronometrada, però a causa dels recents problemes amb les autoritats, s'ha optat per no cronometrar la pujada).

Trobam a varis Trotadors apuntats: en Juan Sastre, en Miquel Gelabert, en Miquel Ballester i en Miquel Ramon Oliver. Tots ells començaran la volta dissabte a les 9h desde Santanyi. Disfrutau!

Passam al diumenge i ens trobam amb varis Trotadors inscrits a la cursa Sant Juniper de Petra; una cursa dins el calendari de la Lliga Balear de Curses de Muntanya, amb uns 13 kms i 430 metres de desnivell positiu acumulat.

La sortida es donarà diumenge desde Petra a les 10h del matí, i els Trotadors que hi trobam inscrits son en Toni Barceló, en Joan Valiente, en Ricard Echevarria i en Vicent Pañego. Amunt Trotadors!!

 

Diumenge també ens trobam amb la primera cursa de la Challenge Duatló Cross 2016. Es tracta del Duatló de Costitx i que es composarà de una primera part a peu de 5,6kms; una segona part BTT amb dues voltes a un circuit de 7250 metres i finalment un tercer sector de run a un circuit de 3,5kms.

La sortida es donarà a les 10h desde la Plaça de Costitx i hi trobam alguns equips trotadors, com el format per en Miquel Pou amb en Jose Miguel Fernàndez; i en Javi Pascual amb en David Pajuelo.

Molta sort a tots!

 

MOLTA SORT A TOTS ELS TROTADORS i si ens ha "escapat" alguna cursa d'algun trotadors en ho podeu fer saber! Gracies!