RECULL EVENTS I CuRSES 9-12 OCTUBRE

Aquest cap de setmana llarg, amb el pont del Pilar, ha tengut algunes aventures Trotadores aquí a Mallorca i a fora de l'Illa. Per a començar comentarem la XV Cursa per Muntanya-Pujada al Castell d'Alaró, on hem tengut un bon grapat de Trotadors participant a la mateixa.

Un dels grans atractius de la cursa era la participació d'en Tòfol Castanyer, sense cap dubte, un dels més grans corredors de curses de muntanya avui en dia. Com és de suposar, ell va esser el guanyador de la cursa amb un aventatge al segon de 12 minuts!

El Trotador més destacat va esser en Jose Terronés, que amb un temps de 2:44:36 es va alçar amb la 81ena posició absoluta.

La segona Trotadora era la nostra màquina en fèmines, na Sara Jarillo, que amb un temps de 2:51:20 era la 114en en la general i 3a en F30. Molt be Sara!

Seguidament, tercer entre els Trotadors, arribà en Vicent Pañego, que el seu temps de 3:02:23 li va servir per col.locar-se el 170e absolut. Després d'en Vicent trobam al soci Trotador Biel "Baco", que arribà amb un temps de 3:16:59 i es posicionava el 224 absolut i 10é dins M50.

En Marc Castanyer fou el següent Trotador en arribar a meta, amb un temps de 3:41:21; 295é absolut i el 9é dins M-23.

En Tomeu Garí no hi va assistir per recuperar be una petita molèstia al turmell i així poder recuperar per a les properes fites!

 

ALBUN FOTOGRAFIC DELS TROTADORS A LA CURSA

CLASSIFICACIÓ CURSA

 

Per altre banda aquesta cap de setmana es celebrava a Menorca la X Volta Menorca BTT, una cicloturista de caràcter no competitiu que organitza el Club Ciclista Ciutadella i que aquest any arribava a la 10ena edició amb una participació de més de 600 bicicletes BTT. Es va celebrar del 9 al 12 d'octubre amb 4 etapes (1 d'ella nocturna) arreu de l'illa, usant parts del camí de cavalls, finques privades que obrin per a l'ocasió, etc.

Un grapat Trotadors i Algaidimonis hi vàrem esser presents completant TOTS el recorregut sencer sense gaires problemes; tret d'algunes caigudes sense conseqüències per part d'en Rafa Santacruz i en Rafel Martorell, o alguna punxada de roda.

En total varen esser més de 200 kms i més de 2700 metres de desnivell positiu acumulat.

FOTOS DE LA VOLTA