QUINS PLANS TENEN ELS TROTADORS AQUEST CAP DE SETMANA? (11-13 DESEMBRE)

Començam el cap de setmana amb una Cicloturista que es disputa dissabte dia 12 de desembre; una marxa Cicloturista Solidària a favor de l'associació "Yes With Cancer". La Marxa Cicloturista Solidària tindrà la sortida oficial dia 12 de desembre DE 2015 a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles. El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30 h també, al poliesportiu de Sencelles.

Entre els participants hi trobam alguns Trotadors com son en Miquel Ballester i en Rafel Amengual.

 

Diumenge dia 13 es disputa un Duatló Cross que ja s'ha convertit en un clàssic. Es tracta de la Duatló de Montuiri, prova que conforma la 4a prova puntuable per a la Challenge Duatló Cross es Pla. La duatló per majors de 18 anys constarà de les següents proves (sortida a les 11:00):

  • Cursa pedestre de 6 km sobre un circuit urbà de aproximadament 3 km sobre el que es faran 2 voltes .
  • Cursa de BTT de18 km sobre circuit mixt asfalt - terra de aproximadament 4,5 km sobre el que es faran 4 voltes
  • Cursa pedestre de 3 km sobre un circuit urbà de aproximadament 3 km sobre el que es faran 1 volta.

Entre els inscrits trotadors trobam al "dueto" que ens ha sorprés a tots aquesta temporada: en Tomeu Garí i en Javi Pascual, amb opcions de quedar entre els 3 primers a la classificació absoluta de la Challenge. Creuarem els dits per vosaltres al.lots!

També com a equip trobam a en Miquel Pou que correrà amb el seu company José Fernàndez; i a na Maria Coloma Fiol (trotadora) que la farà amb l'algaidí Francesc Garcies.

En la categoria individual hi trobam en Jose Terrones, que enguany ha fet una excel.lent temporada tant de muntanya com de duatlons.  A part, en Jose portarà al seu fill, en Toni, a participar a la categoria infantil!! ANIMS!

Finalment, diumenge es disputa la II Trail Solidària Felanitx, Tots amb en Toni. La Trail q commpta amb dos recorreguts. Un de 10 kms, pels qui només puguin/vulguin caminar; i un d'uns 23-25 kms pel qui vulguin córrer suau per la muntanya, gaudint del espectaculars paratges que tenim pel Calvari, Es Picot, Sant Salvador, Es Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, etc.

Els Trotadors Miquel Ballester, Teresa Garcias, Tomeu Ballester, Vicent Pañego i Ricard Etxevarria seran presents a aquest Cursa Solidària.

SORT!

 

Molta sort a tots Trotadors!!!!!!