PALMA MARATHON 2015

Amb 7250 participants, aquest cap de setmana es celebrava la Palma de Mallorca Marathon, segurament la cursa més multitudinària de quantes es celebren a Mallorca.

Com s'havia anunciat, en Jose Manuel Anguita va participar a la distància llarga, 42 kms. I va acabar molt dignament!! Tant d'esforç i entranament sempre te la seva recompensa!

El temps final d'en Jose Manuel va esser de 3:33:22 i pujant a la més que meritòria 118ena posició final i 24e. de M40, el que suposava un ritme de 5:04 minuts per km.

Enhorabona!!!

A la distància de 10kms varem comptar també amb la presència del Trotador Miguel Avellaneda. En Miguel va realitzar el recorregut amb un temps de 46:13 a un ritme de 4:37 minuts\km. cosa que li va donar la 112en posició general i la 19ena dins M40.

Un cop acabada la cursa, en Miguel no va tenir cap altre que anar a animar i recolzar tot el temps al seu company Jose Manuel, fent videos, fotos i acompanyant-lo en el seu recorregut.

Podeu veure el video al perfil de facebook dels TROTADORS D'ALGAIDA

 

ENHORABONA A TOTS!!!

 

DEMANAM DISCULPES SI ENS DEIXAM ALGUN TROTADOR PARTICIPANT PERO AMB MES DE 7200 PARTICIPANTS, LA RECERCA S'HA COMPLICAT MOLT!!!