ON TROBAREM TROTADORS AQUEST DARRER CAP DE SETMANA DE NOVEMBRE?

Encetam el cap de setmana amb una cursa molt atractiva per a tots el runner interessats pel mon del Trail, especialment pel que fa a la bellesa del seu recorregut. Estam parlant de la Trail des Migjorn. Aquesta característica Trail te la particularitat de fer casi la totalitat del seu recorregut bordetjant vorera de mar.

Es una Cursa entre sa Ràpita i Santanyí, de 42 km, passant pels nuclis urbans de ses Covetes, sa Colònia de Sant Jordi i Cala Llombards.

El recorregut serà en gran part d’arena i roca. Els participants podran gaudir de les platges d’es Trenc, es Dolç, es Carbó, Cala Màrmols i es Caló des Moro, entre d’altres. També creuaran indrets tant fantàstics com Cala en Tugores, es Cap Salines i tendran la possibilitat de córrer vorera mar amb vistes a la preciosa illa de Cabrera.

La Trail es disputa diumenge dia 29 de Novembre, a partir de les 9'00h del matí. Podrem trobar a varis Trotadors, com es ara en Pep Lluis Busquets, en Toni Amengual, en Jose Terronés y en Tomeu Garí.

Ànims a tots en aquesta llarga cursa!!

De moment no tenim constància de cap altre cursa amb participació Trotadora. Si algú escapa a la nostra "caça" de Trotadors demanam disculpes!