ON SEREM ELS TROTADORS AQUESTA SETMANA? (28 Febrer y 1 de Març)

Aquest cap de setmana tornam a tenir varies curses i marxes on els Trotadors hi serem presents. Començam amb la IV Formentera AllRound, una carrera de 72,5 kms que es disputa per la costa de l'Illa de Formentera amb sortida i arribada a la Platja de La Savina. Conjuntament es disputa la Half Round Formentera amb 39,5kms i la Tros de Fart, amb 21 kms.

A aquesta prova hi acudiran els Trotadors Miguel Avellaneda i na Sara Jarillo.

Per altre banda, a nivell ciclista, aquest diumenge 1 de Març es celebra el Dia de les Illes Balears. La Federació Balear de Ciclisme  ha organitzat una marxa cicloturista amb sortida i arribada al Consolat de Mar. Es faran 90 kms passant per pobles com Bunyola, Santa Maria, Binissalem, Sencelles, Pina i Algaida, Llucmajor i arribada altre vegada a Palma. El més interessant per a nosaltres es poder passar per a dins el poble amb la caravana.

Els trotadors que hi acudiran son en Miquel Gelabert, Miquel Pou, Bernat Capellà, Miquel Ballester, Telmo Sánchez i Miquel Ramon. A part també hi aniran altres algaidins i Algaidimonis com n'Oscar Pont, en Guillem Vanrell, Bernat Puigserver, Youssouf Diarra i Pedro Tropell.

ENDAVANT A TOTS ELS TROTADORS!!