On Serem els Trotadors aquest cap de setmana? (28 i 29 de Març)

Es presenta un cap de setmana mogudet en el que fa relació a participació de Trotadors a diferents curses. Començam amb el dissabte 28. Al matí tenim la Lluc Trail, una carrera de Trail d'uns 12 kms pels voltans de Lluc. Allà tendrem a n'en Jose Manuel Anguita, en Llorenç Sastre, en Miguel Avellaneda i en Yacob Galan.

La sortida serà desde Lluc a les 10'30h.

En segon lloc, i també desde Lluc, tenim la Duatló Lluc Terra. Es disputarà el mateix dissabte però horabaixa. Es disputaran 4,6 kms a peu, 20 kms de bicicleta i un final amb 2,3 kms a peu. La cursa s'ha obert a parelles mixtes, es a dir, un corredor a peu i l'altre en bicicleta.

A aquesta curta tenim un equip trotador: en Ricard Echevarria i en Bernat Capellà.

Es donarà la sortida a les 16h desde Lluc.

En tercer lloc tenim la Mallorca Classic 2015. Es disputa el diumenge dia 29, i la sortida en grup es fa desde el Pabisa Beach Club, de s'Arenal. Neutralitzats van fins a Inca lloc on comença el tram cronometrat cap a Lluc, Puig Major, Soller, Coll de Soller i baixada cap al lloc de la sortida un altre cop. El total son uns 135 kms i, com no podia esser d'altre manera, també tenim participació Trotadora en mans d'en Miquel Ballester.

En cuart lloc tenim la Cursa Tomir 2015. També es disputa el diumenge dia 29 a les 8'00h del matí, desde el Claustre de Sant Domingo de Pollença. Es tracta d'una cursa de Trail d'uns 42 Kms per a federats de Muntanya.

Ens representaran 5 trotadors: en Joan Gelabert, Jose Terronés, Marc Castanyer,  Pau Gil i Pere Puigserver.

 

Desitjam moltíssima sort a tots ells i que riguin en veure càmeres per sortir ben curros a les fotos!! :)