ON HEM ESTAT ELS TROTADORS DEL 20 al 23 D'AGOST?

Aquest cap de setmana hem tengut altre vegada Trotadors escampats arreu del món. Si, si. Arreu del món! Estam agafant el gust a això de treure la camiseta fora de les illes!

Com a mostra, tenim la cursa que es va realitzar el 20 d'Agost a Ferreries (Menorca); la Cursa Popular Festes de Sant Bartomeu. Allà tenguérem a en Joan Martí i el seu germà que s'enfundaren la camiseta per anar a disputar la cursa.

En Joan i en Mingo Martí feren la carrera plegats i entraren els 101 i 102 respectivament amb un temps de 11:51.  Estam segurs que s'ho passaren d'allò més be!

Tot i que ens assabentàrem tard, també tenguerem apuntats al darrer moment a en Toni Mudoy i en Jose Juan Oliver a la XIX Cursa a Peu Colònia de Sant Jordi-Ses Salines, que es va disputar el dissabte 22 d'Agost.

El primer dels dos Trotadors va esser en Jose Juan, que invertí 26:41 i arribà al lloc 72e de la general i el 21 de M40. (per cert Jose, que no et trobam a les fotografies!). I seguidament arribà en Toni amb  un temps de 26:50 i el 76 de la general fent el 22 de M40; així que veim que els dos Trotadors anaren plegats tota la cursa. Enhorabona campions!

També dissabte teníem un corredor Trotador a la VII Llego Malpas-Bonaire: en Joan Cañellas.

En Joan va acabar la cursa amb un temps de 43:56; cosa que el va col.locar el 188 general i 25e a M45. Vist que hi havia més de 450 participants, en Joan pot estar més que content!! Molt bé Joan!

Per finalitzar, dissabte també hi havia Trotadors a la prova més Internacional del cap de setmana. Els nostres agosarats Trotadors Sara Jarillo i Miguel Avellaneda, acompanyats per en Jose Manuel Anguita, es dirigiren cap a Budapest per a participar a aquesta prestigiosa cursa: la Ironman 70.3 Budapest. Els Trotadors començam a no tenir límits!

La sorpresa, i molt gran, fou na Sara, que ens està demostrant que està a un nivell astronòmic. Na Sara va aconseguir finalitzat la cursa amb un total de 5 hores i 15 minuts; però la cosa es que ho aconseguí amb un nivell molt alt. La part de natació va emprar 35 minuts i 2 segons per a completar els 1900 metres; aquí ja es col.locava la 14ena de la seva categoria. En els 90 kms de bicicleta va emprar 2 hores 53 minuts, a una mitjana de més de 31 Km/h i col.locant-se la 11 de la seva categoria. Per rematar, als 21'1 kms de running, na Sara els va completar amb 1 hora 40 minuts i col.locant-se la 6ena de la seva categoria. IMPRESSIONANT SARA! Enhorabona!!!

Però no acaba aquí la cosa, perque tot i que na Sara va aconseguir pujar més alt dins la seva categoria, en Miguel va rebaixar encara un poquet el temps fet per ella! En Miguel va acabar l'aventura amb un temps de 5 hores i 13 minuts!!!  Per parts, la natació la va aconseguir finalitzar amb 37:06 minuts, la bicicleta la feia 2:42 hores a 33 Km/h de mitjana!! i la part de running amb 1h 44 minuts i 58 segons.

Al.lots, estau estratosfèrics!!!

ENHORABONA i amb majúscules!!! Vos hi deixam tornar en voler!! ;)