ON EREN ELS TROTADORS AQUEST PRIMER CAP DE SETMANA D'AGOST?

Començam amb la V Cursa Popular Ses Salines-Colonia de St. Jordi. El recorregut era entre aquests dos nuclis urbans amb uns 6 kms aproximadament. Ens trobàrem amb 4 Trotadors inscrits. El primer en arribar entre els trotadors va esser en Tomeu Ribas amb un temps de 23 minuts i 37 segons, cosa que li va permetre estar el 88é de la classificació general. Seguidament va arribar en Jose Juan Oliver amb un temps de 24 minuts i 37 segons essent el 123é de la general. En Toni Mudoy va esser el tercer, amb un temps de 25 minuts i 25 segons. I finalment, en Toni Amengual que va invertir 26 minuts i 59 segons.

Enhorabona a tots ja que tots 4 varen estar entre el TOP 200, de més de 600 classificats.

I també aquest cap de setmana teníem varis Trotadors a Triatlons. La cosa està agradant es veu! La primera era la XII Triatló d'Artà, i aquí no podem estar més orgullosos ja que en Pep Lluis Busquets hi va participar representant als Trotadors i aconseguí una fantàstica 16ena posició general, amb un temps de 1 hora i 22 minuts!! Molt bé Pep Lluis!!! Es nota la feina ben feta!

Per acabar, teníem la Triatló Popular de Portocolom, on tenguérem un equip Trotador. A la part de natació participà na Catalina Salas, a la part de running na Maria Coloma Fiol i a la part de bicicleta en Miquel Ballester.

Estan d'enhorabona, ja que acoseguiren el 16é lloc de la general per equips i el 6é d'equips mixtes!!! MOLT BE i vos animam a seguir amb aquestes aventures!