On anam els Trotadors? (3-4 Octubre)

Començam el recull d'informació de les proves on participen Trotadors aquest primer cap de setmana d'Octubre, i anam cap a Santanyí, on els companys del CC Santanyí organitzen la II Volta d'Estraperlo; una ruta cicloturística que comença dissabte dia 3 a les 9'00h del matí desde la Plaça Ramon Llull de Santanyi amb un total de 98 kms de recorregut. La volta es neutralitzada tot el recorregut excepte la pujada a Sant Salvador on es cronometrarà el temps dels corredors.

Allà trobarem a bastants de Trotadors. Dels que tenim constància son en  Miquel Gelabert, en Miquel Ballester, en Miquel Ramon Oliver, en Youssof Diarra i en Rafel Servera. Divertiu-vos!!

Continuam amb dissabte dia 3 amb la I Cursa Sant Juníper, considerada una Trail Cursa de Muntanya de poc més de 12kms i que es disputa de Petra a Bonany. La sortida serà dissabte 3 a les 10h desde la Plaça del Convent.

Trobam a la cursa en Pep Lluis Busquets inscrit. Sort Pep Lluis!

Passam a dia 4, diumenge i ho feim amb una històrica dins el mon de la resistència BTT; una prova amb 15 anys d'història! Es tracta de la cursa Non Stop Resistència MTB de Cala Cap Falcó, a Calvià. Enguany hi ha dues modalitats: 4 hores amb equips de 4 integrants i 8 hores amb equips de 2 integrants; sempre al mateix circuit de 6,2 kms de distància i dels que més agraden dins aquest mon.

Dins el primer grup (4 hores) hi trobam a 1 equip de Trotadors format per en Joan Sastre, en Jaume Noguera, en Bernat Capellà i en Xesc Clemente; mentres que a la prova llarga s'atreveixen els nostres "semi-pro" Javier Pascual i Mixi Pou, que intentaran les 8 hores.

La sortida de la cursa està prevista a les 9h del matí

Molta sort!!

Diumenge dia 4 també tendrà lloc la II Cursa Popular Guardia Civil de Palma, amb una distància de 10 kms. La cursa tendrà la sortida i l'arribada davant la Comandància de la Guardia Civil al Carrer Manuel Azaña, i serà a les 11h del matí de diumenge.

Entre els participant hi trobam el trotador Jose Maria Amorós.

Ànims a TOTS els Trotadors!!