ON ANAM AQUEST CAP DE SETMANA....

Després del hiper productiu cap de setmana passat, anem a fer un resum de les curses i proves on tenim constància que hi tendrem trotadors. Com cada setmana, informam dels que tenim constància. Com sempre demanam la vostra col.laboració per a informar de les vostres aventures!!

Començam amb la II Edició de la cursa de resistència BTT de Lloret. Després de l'èxit de l'any passat, es repeteix aquesta cursa per la comuna de Lloret, variant la durada de la cursa. Si l'any passat varen esser 2 hores, aquest any seran 3 hores de resistència per parelles (màxim nombre de voltes al circuit anant plegats els dos integrants de l'equip). Com va passar l'any passat, s'han omplit totes les plaçes disponibles.

La cursa donarà el "sus" de sortida el diumenge 27 a les 11h del matií.

Els equips de Trotadors inscrits son, en primer lloc la potent parella de Javier Pascual i Mixi Pou. En segon lloc hi participaran en Xisco Clemente amb en Jaume Noguera. I en tercer lloc tendrem en Joan Sastre i en Bernat Capellà. Enguany hi ha inscrits molts dels TOP de l'illa, com na Marga Fullana (Campiona del mon BTT M40), na Mavi Garcia, en Joan Horrach, en Toni Tauler.... Molt de nivell a la cursa. Ànims a tots els nostres!

La II Trail-Nordic Palma te un recorregur per terreny variat d'uns 16 Km i amb un desnivell acumulat d'aporp de 1100m. Puntuable per la Copa Balear de Curses per Muntanya. La sortida serà diumenge dia 27 a les 9h del matí desde la Vileta.

Allà també hi trobarem 3 Trotadors inscrits: en Tomeu Garí, en Llorenç Ballester i en Joan Ballester.

Amunt!

Recordar que Diumenge dia 27, a Pina tenim també la III Cursa "Los Sants metges" i que es una cursa a benefici dels Refugiats de Siria. Es tracta d'una cursa de caràcter popular de 3,5kms. Recordau que les inscripcions es poden fer al Bar Sastre de Pina, al maig cofpina@gmail.com i/o el dia de la cursa allà mateix entre les 10 i les 10'30h. Preu: 3€