MOU-TE EN BICI RENOVA CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB ELS TROTADORS

Ens complau anunciar el primer acord al que hem arribat els TROTADORS d'ALGAIDA amb el nostre col.laborador Mou-te En Bici.

Els Trotadors hem acordat amb la tenda de bicicletes i roba ciclista i running, que renovarem el conveni que ja tenguerem al 2016.

Això significa que pel simple fet d'esser soci de Trotadors tendreu un descompte a la tenda Mou-te en Bici, de Sa Pobla,  del 15% en gairebé tots els productes (bicicletes, complements, roba esportiva, nutrició esportiva....). A part, Mou-te en Bici ens ofereix cobertura tècnica a totes les curses de BTT on hi hagi Trotadors!! Així els Trotadors comptarem amb un excel.lent suport tècnic a les curses poguent compartir la seva carpa i comptar amb beguda isotònica i menjar per recuperar (barritas, gels...). Els Trotadors estam MOLT agraïts amb aquesta col.laboració ja que som molts els Trotadors que participen a curses BTT.
A la vegada, Mou-te en bici també donarà suport a les curses que organitzem nosaltres, els Trotadors, en forma d'assistència tècnica i/o avituallaments.

Recordar a tots els socis que desde el 2016, Mou-te en Bici és servei tècnic OFICIAL de les suspensions FOX.

 

Ja ho sabeu: si sou socis i heu de menester material esportiu, no dubteu a passar per la tenda.

MOU-TE EN BICI

Ronda de l'Albufera, 30 - SA POBLA

Tel. 971 539465

 

Moltes gràcies a tot l'equip!!