Molts de Trotadors a curses aquest cap de Setmana

Un cap de setmana més, ens trobam carregadets de curses amb Trotadors presents. Començam el cap de setmana amb el dissabte 19 de Setembre. A s'Arracó ens trobam la I Trapa Trail, una cursa Trail amb sortida desde el mateix camp de Futbol de s'Arracó amb una distància de 19 kms aproximadament i que, com el mateix nom de la cursa diu, transcorre pels paratges de la Trapa. Aquí trobam al Trotador Miguel Avellaneda, que després del Ironman de Budapest estam segurs es trobarà en plena forma.

També tenim en Josema Pastor que es troba en llista d'espera per a poder participar a la mateixa. Esperem la pugui disfrutar finalment!

Ànims als dos!

Continuam amb el resum i anam amb la Cursa que tal vegada tendrà més Trotadors participant del cap de setmana. Es tracta de la Duatló Cross de Costitx; prova que obri la Lliga de Duatlons del Pla de Mallorca i que comptarà, a part de Costitx, amb proves a Llubí, Lloret i Montuiri.

Aquesta primera duatló de la Lliga compta amb un circuit de running de 5 Kms, seguidament una cursa de BTT de 20kms i finalment 3 Kms més de running. La cursa està oberta a equips mixtes, cosa que ha fet que molts de Trotadors s'animin. Dins la categoria d'equips ens trobam fins a 4 equips Trotadors: Javier Pascual (btt) i Tomeu Garí (run); Bernat Capellà (btt) i Ricard Etxevarria (run), Miquel Ballester (btt) i Juan Cañellas (run); i Xesc Barceló (btt) i Toni Mudoy (run). En quant a participants Trotadors que s'atreveixen a realitzar totsols tota la cursa, ens trobam en Jose Terronés. Així que seran 9 els Trotadors participants.

Sort a tots!

El diumenge dia 20 de Setembre, es disputarà la cursa del Campionat de Balears de "Aguas Abiertas"; cursa que es va haver de postposar el passat més d'agost a causa del mal temps. Es tracta de la prova de 5000 metres desde la Platja de Can Pere Antoni. A aquesta cursa hi trobarem a en Yacob Galan. A per totes!

Finalment tenim 3 joves Trotadors que s'aventuren a la Marató Pirineu. Ells son en Joan Gelabert, en Marc Castanyer i en Pau Gil.

La MARATÓ PIRINEU 2015 és una cursa d’alta muntanya en semi-autonomia, amb 2400m de desnivell positiu que recorre 45km de distància dins del marc del parc natural del Cadí Moixeró.
Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, se celebrarà el dissabte 19 de Setembre de 2015, i pujarà fins al pas dels Gasolans (2430m), passant abans pel refugi de Cortals de l’Ingla. A partir del Pas dels Gasolans s’iniciarà un descens fins a Montellà-Martinet, passant pel refugi de Prat d’Aguiló, per acabar finalment tornant a Bellver de Cerdanya.

Moltíssima sort Trotadors!!