Marató BTT Son Macià, Pla de Mallorca i Cursa de Sa Fita del Ram

Varis i importants carreres tenim aquest cap de setmana.

Per a començar, tenim una de les curses mes esperades pels ciclistes algaidins, ja que es celebra la MARATO MTB de Son Macià.

Aquesta es una cursa de Resistència, englobada dins el calendari de curses de resistència BTT de la lliga Resisteam. Es tracta d´una cursa en 2 distàncies disponibles: 43kms i 74 kms. Les dues es preveuen MOLT dures sobretot perque son marató (s´ha de dur damunt tot el necessari per acabar la cursa) i per la calorada que està previst faci!

Tenim bastants d´equips Trotadors i Algaidins apuntats. Començam per els apuntats com a trotadors que son: Joan Sastre i Bernat Capellà (Trotadors Onfitness); i pel potent equip format per en Miquel Pou i en Javi Pascual (Trotadors Onfitness). La primera parella disputarà la distància curta i la segona disputarà la distància llarga. Tenim més equips de Trotadors apuntats tot i que camuflats en noms d´equips diferents. En primer lloc en Miquel Ballester i en Juan Carlos Pardo; en segon lloc en Miquel Ramon Oliver i en Biel Jaume (caragol); en tercer lloc en Xesc Barceló i en Miquel Vich; i finalment en Joan Verdera i en Yousouff Diarra. Tots 4 equips faran la distància "curta".

Com podeu veure, aquest tipus de carreres s´han posat moltíssim de moda i estan agradant molt als ciclistes d´Algaida, ni més ni manco que 6 equips Trotadors apuntats; cosa que ens fa pensar en futures fites per al Club dels Trotadors...

A aquest ENLLAÇ podreu veure més informació de la cursa, horaris, mapes, inscrits, etc.

Seguint amb les bicicletes, ara passam a la bicicleta de carretera. Dissabte 6 de Juny es disputa la 5ena etapa del Pla de Mallorca. En Miquel Gelabert tornarà a prendre part de la cursa que es disputa a un circuit entre Maria de la Salut, Carretera cap a Llubi, Sineu i Maria de la Salut. La sortida de la cursa es farà a les 15h desde Maria de la Salut. Podeu veure mapa i horaris aqui.

En l´apartat de curses de Muntanya, diumenge ens trobam amb la Fita del Ram 2015. Una cursa d´uns 17kms de distància i 1000 metres de desnivell positiu. La sortida es donarà aquest diumenge a les 9h desde la Placeta des Jardinet d´Esporles amb diferents controls de pas durant el recorregut.

MES INFORMACIO de la cursa podeu mirar AQUI.

Per part dels Trotadors, ens trobarem a en Jose Terronés i en Jose Manuel Anguita.

A TOTS ELS TROTADORS que defensaran el nostre nom aquest cap de setmana.... MOLTA SORT!!! I VIUS A LA CALOR!!!