Mallorca5000 i els Trotadors

Fita ben important tenim aquest cap de setmana amb Trotadors representant al nostre Club. Es tracta de  la nova Cursa anomenada Mallorca 5000.

Es tracta d'una cursa extremadament difícil on, per participar-hi, es demanen una sèrie de requisits, com son haver fintalitzat una Marató de Muntanya durants els 2 darreres anys;  estar federat a muntanya, un certificat metge d'esser apte per a realitzar la cursa i una majoria d'edat de 20 anys.

La prova, que comença dia 20 de Febrer a les 7'00h desde Soller, compta amb una distància de 68kms i l'escarrufadora cifra de 5000 metres acumulats positius!. L'arriba es col.loca a Pollença, essent el recorregut aproximant el següent: Soller-Puig d'Alfabia-Puig Sementer Gran-Cornadors-l'Ofre-Sa Franquesa-Sa Rateta-Puig de sa Font-Puig de Massanella-Puig de ses Covasses-Tomir-Puig d'es Ca-Cuculla de Fartaritx-Pollença. El temps limit d'arribada a Pollença serà a les 23h.

Tenim a 3 valents Trotadors que intentaran realitzar la proesa: en Joan Gelabert, en Pere Puigserver i en Vicent Pañego. ANIMS TROTADORS!