Mallorca Desert, Triatlo Portocolom i molt més!

Començam el resum del cap de setmana amb bones noves, per concretar, una victòria dins la seva categoria per en Joan Ballester!!! Aquest diumenge disputava la MALLORCA DESERT, cursa per vorera de mar als voltants d'Alcudia i una distancia molt molt respectable: 54kms!

En Joan fou el primer en la categoria M23, estam molt contents per a ell!! Bona recompensa als durs entrenaments! Molt be Joan! Tot això, després de 7 hores i 35 minuts de córrer..... Segueix així!!

RESULTATS DE LA PROVA

Seguim amb bones noves, en aquest cas desde Lugo del nostre Soci Trotador Biel Gomila. En Biel disputava una altre prova de la Copa d'Espanya de Muntanya i va fer 4rt absolut!! La cursa era la Trail de Camovi i es disputava per la serra de Viveiro (Lugo). Impresionant Biel!!

 

Al Triatlo de Portocolom hi havia participant en Pep Lluis Busquets, soci Trotador. Hem de destacar que aconseguí finalitzar la prova i, a més, amb bona posició final. Ell participà a la 55,5kms i assolí la 60ena posició final i 44 de M30. Enhorabona Pep Lluis!!

 

 

Pel que fa a les curses XC de Cala d'Or, comentar que en Joan Sastre no va poder acudir a la cursa ja que va atenir una avaria el dia anterior 9 (li va faltar una peça clau), i no va poder participar. A la propera Joan!