Mallorca 312, Cursa de Muntanya Vall de Sóller i Sol Half Marathon Magalluf

Aquest cap de setmana és la festa del cicloturisme Balear i, segurament, una de les millors cicloturistades d'europa. Es celebra la Mallorca 312, prova per la que molts de cicloturistes es preparen tot l'any. Enguany torna a estar la inscripció tancada desde fa moltes setmanes, ja que les 4000 plaçes que hi havia s'acabaren gairebé desde l'inici d'obertura de les inscripcions.  Com a novetat, i degut als moltíssims problemes que estam sofrint enguany a Mallorca i les cicloturistades, la trobada té el caràcter "oficial" de competició, per tal cosa les carreteres per on transcorre la cursa seran totalment tancades al trànsit. Derivat d'això, i per exigències de les autoritats, la 312 enguany no farà la volta sencera a l'illa, i tendrà un format diferent.

Entre els Trotadors comptarem, com no, amb un bon grapat de valents apuntats. Alguns d'ells (disculpes si en deixam algun) son: Javier Pascual, Miquel Pou, Miquel Angel Gelabert, Miquel Ramon Oliver, Joan Verdera, Xesc Barceló, Miquel Ballester, Bernat Puigserver, Rafel Gayà, Toni Vila.

A aquesta festa del ciclisme, es suma per als Trotadors l'estrena de les equipacions 2016, que arribaren in extremis el dijous 28 de Maig.

Molta molta sort i ànims per a tots els nostres!!

Podeu veure tota la informació del pas de la prova, horaris, etc a aquest enllaç:

MALLORCA 312

 

Pel que fa a curses de running, tenim Trotadors apuntats a la Sol Mitja Marató de Magalluf. Cursa que es disputarà aquest dissabte horabaixa amb sortita i arribada a la localitat de Magalluf. A hores d'ara, la cursa ja compta amb uns 1300 inscrits i, entre ells, hi trobam en Joan Cañellas, en Jose Juan Oliver i en Toni Mudoy.

ENDAVANT TROTADORS!!!

I diumenge una nova cursa de la Copa Balear de Muntanya i, com és habitual, s'han tornat a omplir totes les plaçes.

Es tracta d'una cursa de 22 kms i uns 1300 metres de desnivell positiu acumulat.

Entre els inscrits trobam al soci trotador Biel Gomila (que aspira a quedar ben amunt a la classificació) i els Trotadors Jose Terrones i Pau Gil.

Moltíssima sort a tots!!