MALLORCA 312 i COPA BALEAR BTT (Felanitx)

Els nostres valents Trotadors varen disputar aquest dissabte 25 d'Abril la Mallorca 312. Els tres campions varen ésser en Miquel Pou, en Miquel Gelabert i en Miquel Ramon Oliver. Enguany va esser una diada especialment agradable, amb un tems assoletjat i una temperatura més que bona. Els tres algaidins, acompanyats d'en Llorenç Ramis (ja el fitxarem als Trotadors ja....), efectuaren la distàcia "curta" de 167 Kms amb un temps de 6 hores i 25 minuts, baixant considerablement el temps respecte a l´any passat. Ha estat una diferència de més de 30 minuts respecte al 2014.

Respecte a la Mallorca 312, hi havia el Trotador Miquel Ballester, que va realitzar la llarguíssima volta amb un temps de 13 hores i 52 minuts. Amb ell varen arribar els Algaidimonis Yousouff Diarra i en Bernat Puigserver. Destacat en Rafel Gayà, també dels Algaidimonis, que va finalitzar la 312 amb un temps de 10 hores y 42 minuts.

 

Per el que fa a la Copa Balear BTT, que es disputava el diumenge 26 a Felanitx, tenguérem finalment varies baixes. Per un lloc en Javier Pascual no va estar recuperat de la seva lesió a la mà esquerra; i en Bernat Capellà no va poder assistir al tenir un problema respiratori. Per tant, dels Trotadors apuntats només quedava en Joan Sastre a Master 40 (recordam en Mixi Pou no estava inscrit al haver disputat el dia abans la M312). En Joan va fer una carrera molt bona, tal vegada la millor desde que competeix (segons paraules seves); i va realitzar les 4 voltes al circuit Felanitxer amb 1 hora i 14 minuts, aconseguint aixi una 23 posició.

A destacar en Jaume Noguera, dels Algaidimonis, que va finalitzar el 21é. amb un temps de 1 hora i 9 minuts.

La propera cursa de la Copa Balear BTT es aquest dissabte, 2 de Maig, a Andratx. Esperam estiguin recuperats tots els que estan de baixa i tenguem una bona representació Trotadora!!