K42, K21 i Marató Ciutat de Palma

Començam el resum d'aquest cap de setmana partint de Palma, on dissabte dia 20 de Març es disputa la XXIV Mitja Marató Ciutat de Palma. Una cursa que té una distància de 10 kms i que tendrà arribada i sortida desde l'escollera davant la Catedral de Palma.

Entre els inscrits (més de 600), ens trobam amb un soci Trotador: en Pep Lluis Busquets. Ànims Pep Lluis!

 

Paral.lelament a la Marató, es disputa la XV Carrera Popular Ciutat de Palma, amb un recorregut que coincideix en part i que sortirà desde el mateix lloc a les 10'30h, amb un recorregut total de 3700 metres. Entre els inscrits, en aquest cas més de 800, ens trobam amb en Joan Gelabert.

Ànims!

Però si alguna prova destaca aquest cap de setmana, és la disputa de la K42 i la K21 aquest dissabte.

La K42 i la K21 Mallorca es disputa al terme de Calvia, on es recorren els llocs més impresionants del municipi partint desde la finca pública d'es Gatalzó. Desde allà es fan 2 cims molt tècnics com son el Galatzó i l'Esclop. La cursa acaba al les platges de Paguera.

La cursa mare, la K42, destaca per la duresa dels seus 47 kms i més de 1900 metres de desnivell positiu.

A la K42 tenim molts de valents Trotadors, cosa que ens fa sentir molt orgullosos!! Ells son en Joan Ballester, en Jose Manuel Anguita, en Llorenç Ballester, en Miguel Avellaneda, en Ramon Bibiloni, na Sara Jarillo i en Yacob Galan. Ni més ni manco que 7 Trotadors a la llarga!!!

ENDAVANT TROTADORS!!!

I no acaba aquí, ja que a la versió K21, amb 21 Kms i més de 600 metres d'acumulats positius hi tenim inscrita a na Maria Antònia Sedano.

Així que si algú vol anar a animar als nostres Trotadors, aquest dissabte te la oportunitat de veure a un bon grapat d'ells enfilant-se pels cims del Galatzó i Esclop!

MOLTS MOLTS D'ANIMS I LA MAJOR DE LES SORTS!