IV Marató Muntanyes d'Artà

Aquest cap de setmana s'ha disputat la IV Marató Muntanyes d'Artà, cursa que pertany a la Lliga Balear de Curses de Muntanya i que comptava amb una distància de més de 42 kms i 1400 metres de desnivell positiu acumulat.

Una cursa que ha resultat esser extremadament difícil on s'han pogut veure nombroses retirades tant per no poder soportar la duresa com per caigudes durant la cursa.

Els Trotadors hem tengut una nutrida representació essent molt destacada l'actuació d'en Pau Gil, ja que aconseguí el tercer lloc del podi a la categoria Sub23. Els Trotadors anam cada vegada més amunt! Molt be Pau!

Així tenim que, el guanyador absolut de la prova va esser en Miquel Capó, del Club s'Escapada; i entre els nostres, el més ràpid fou en Jose Terronés que, una vegada més, ens demostra que es troba en un estat de forma més que excel.lent. En Jose era el 32é de la general i 12é dins M40, amb un temps de 4:49:18

Després d'en Jose arribava el ja esmentat Pau Gil, amb un temps de 5:41:03 i 4rt dins M23 arribava el següent Trotador: en Pere Puigserver amb un temps de 5:51:36.   Estam ben contents els Trotadors, ja que tenim cantera!

El també soci Trotador Biel Ferrer "baco" aconseguí finalitzar la cursa amb un temps de 6:55:22 i el 12é de M50.

Enhorabona a tots els finishers!!

Manco sort va tenir el trotador Ramon Bibiloni, ja que es va haver de retirar al Km25 a causa d'una caiguda de la qual esperam que es recuperi ben aviat!.

Resaltar que, mostra de la duresa de la cursa, hi hagué més de 60 retirats!!