III Volta en Sitra i Colla de Tres

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la III Volta en Sitra i Colla de Tres, a Porreres, i ha esdevingut la que és, de moment, una de les curses de resistència amb més participació de bicicletes que es recorda... si és que no es tracta del récord.... 

Fins a un total de 130 equips participaren a la cursa; això vol dir que, al esser una cursa que es disputava per equips de 3 components tots plegats, a la sortida hi havia pràcticament 400 bicicletes baix l'arc de sortida. Impresionant. Per això, i per la perfecte organització de la cursa per part dels ciclistes porrerencs, dels quals en tenim a un grapat que son socis Trotadors, els volem donar la nostra més que sincera enhorabona!

Els Trotadors hem tengut també una molt bona representació disputant la cursa.

Començarem amb els equips que eren tots els integrants Trotadors.

En primer lloc, i primers també d'entre els Trotadors, foren l'equip format per en Mixi Pou, en Miquel Gelabert i en Javi Pascual. Un equip molt potent que, una vegada més, es torna a col.locar a llocs molt avançats de classificació. Així el nostre equip va finalitzar la cursa en el lloc 25é de la general, amb un temps total de 3:38:14 aconseguint donar amb aquest temps una suma de 6 voltes al circuit de 12 kms. Molt be al.ots.

El següent equip Trotador era el format per en Joan Sastre, en Jaume Noguera i en Bernat Capellà. Els nostres Trotadors, eren els següents en arribar d'entre els trotadors i tengueren una cursa sense incidents i molt regular en quant a temps per volta. Ells arribaren en la posició 51ena general amb un temps de cursa de 3:13:10. Temps que els va permetre fer 5 voltes al llarg circuit.

El següent equip Trotador en finalitzar la cursa fou el format per en Miquel Ramon Oliver, en Xesc Barceló i en Joan Verdera. El nostre equip de Trotadors també va aconseguir arribar a final de cursa sense cap incident i aconseguí la 68ena posició general donant un total de 5 voltes amb un temps de 3:27:36

Enhorabona i gràcies a tots els equips de Trotadors!

A part dels 9 components d'equips totalment Trotadors, varem tenir altres Trotadors participant a la cursa com a integrants d'altres equips. D'entre ells, qui més va destacar, va esser el nostre incombustible Jose Terronés, que el mos fitxaren per anar amb un equip molt fort, format per n'Alex Figuero, en Pedro Picazzo i en Jose Mateix; aconseguint la 31ena posició final amb un temps 3:01:45 i 5 voltes.

També formant part d'un altre equip hi trobàrem en Pep Lluis Busquets que, fent equip amb n'Angela i en Xesc Aloy, arribaren en la posició 81ena.

I un altre que també hi era fou en Biel Baco, soci Trotador i que també va formar part d'un altre equip a la cursa. Ells foren els 98ens de la general donant un total de 3 voltes.

Comentar també l'alta participació femenina a la cursa i destacar que, d'entre elles, tenguerem a una algaidina i que, darrerament aquesta algaidina surt molt amb els Trotadors, de la qual cosa n'estam molt orgullosos. Parlam de na Cati Bauzà que, en aquesta cursa també va participar formant part de l'equip femení Viva Blue MTB Ladies Team. Elles acabaren la cursa en la posició 93ena fent equip amb na Agnes Oliver i na Lourdes Lopez. Molt be Cati!!!

Un altre algaidi que participava era en Jaume Gonzàlez, integran de l'equip Caldentey. Ells arribaren els 23ens de la general, un lloc molt avançat!

I finalment un altre equip amb 2 algaidins que... haurem de mirar de "fitxar" als trotadors... Bromes a part, parlam de n'Andreu Trobat i en Bernat Ramis on, aquest darrer, debutava a les curses de resistència. Aconseguiren arribar, juntament amb el seu compant Gabriel Xuclà, a la posició 94 donant un total de 3 voltes.

Resumint: 9 integrants en equips totalment Trotadors més 7 algaidins i trotadors  que també eren a la cursa.... Ni més ni manco que 16!

ENHORABONA A TOTS!

PODEU VEURE Més FOTOS AQUI

I LA CLASSIFICACIÓ AQUI