I Marathon Cycling Planet

Aquest passat cap de setmana es va disputar la I Marathon Cycling Planet; una cursa, la tercera de la temporada, puntuable per a l'Open de Resistència BTT. La cursa tenia la sortida a Alaró fins a Mancor de la Vall per a fer un bucle de 11 kms on s'havien de donar 3 voltes els Masculins, i 2 voltes els participants Femenins i els doblats. Després es tornava a Alaró per a sumar un total de 72 Kms. La cursa es podia realitzar a modo indivudual o per parelles.

Fou una cursa, segons paraules dels trotadors participants, extremadament dura. Mostra d'això son els "números" que va sumar en Javi Pascual, el trotador més destacat, i es que ell va sumar casi 75 kms amb un desnivell positiu acumulat de 2250 metres!. A part de la distància, cal destacar que el circuït fou de l'agrat dels nostres corredors amb zones tècniques, ràpides, tiranys, pistes amples.... un poc de tot!

En quant a la classificació, com acabam de dir, el més destacat i amb diferència va esser en Javi Pascual que, per altre banda, ens està deixant boca badats amb els seus destacats resultats. Aconseguí una molt destacable 20. posició final individual amb un temps de 4h 19 min 23 seg.  Si tenim en compte els nivell dels participants (sense anar més enfora, el guanyador va esser n'Enrique Morcillo, corredor oficial de l'equip BUFF SCOTT), podem dir que en Javi ja està dins sa "pomada" dels capdavanters del BTT Balear!

Per altre lloc, en Joan Sastre i n'Oscar Pont feren equip Trotador a la modalitat de parelles, acabant les seves 2 voltes amb un temos de 4 hores 43 minuts i 3 segons. 

Enhorabona a tots tres pel fet d'acabar la duríssima prova sense cap entrebant!!