Excel.lent resultats i numerosa participació de Trotadors

Desde els Trotadors, no podem estar més contents i agraïts a tots els Trotadors que han participat a les diferents curses aquest cap de setmana. Començarem amb la Cursa de Resistència de Son Macià, ja que ha estat la que major nombre de participants Trotadors ha tengut.

Hem de destacar que ha estat, sense cap dubte, una de les curses més dures que recorden els participants habituals trotadors a aquestes curses, comptant les curses de la Copa Balear BTT i tot.... A part d´esser un circuit molt i molt castigador per a les cames dels agosarats ciclistes, ja que era un seguit de rampes amb molta pendent i tornar a baixar sense deixar temps a recuperar-se.... el més important ha estat la calor que han hagut de soportar, amb una mitja de 34 graus, amb màximes de 39.... Ha estat literalment un infern.

Anirem per ordre, començant per la parella més potent a priori, que eren en Miquel Pou i en Javi Pascual. Varen partir de bon començament amb el grup davanter disposats a realitzar les dues voltes (84 kms); però en Miquel va tenir molts de problemes físics provocats per la calor als peus, cosa que va fer que de tant de mal, haguessin de retirar-se a la primera volta. Tot i això, si haguessin fet la cursa curta (45kms), haurien estat la primera parella Trotadora classificada.

Seguidament arribaren en segona posició Trotadora en Joan Verdera i en Yousouff Diarra. Aquests, després de rodar molta estona amb la parella trotadora Sastre-Capellà, poc a poc es varen anar distanciant i agafaren uns 14 minuts d´avantatge sobre ells. Arribaren amb un temps de 2 hores i 43 minuts, aconseguint la 4a. posició de la carrera curta. TOT UNA PROESA!!

En tercera posició dels Trotadors varen esser en Joan Sastre i en Bernat Capellà, que també rodaren a un ritme elevat i, sofrint lo insofrible arribaren amb un temps de 2 hores i 56 minuts. El millor de tot la sorpresa d´arribar en 8ena. posició final!!! Els Trotadors aconseguirem 2 parelles dins el TOP TEN!!!!

3 hores i 11 minuts, empraren en Biel "Caragol" i en Miquel Ramon Oliver per a realitzar el circuit, amb la mala sort de ja gairebé a l´arriba sofrir en Ramon una caiguda. Per sort i a pesar de la força de la caiguda, només es va fer un grapat de raspades i aconseguint arribar a meta.... Anims Ramon!!!

La cinquena parella Trotadora era en Miquel Vich i en Xesc Barceló, que arribaren a meta amb un temps de 3 hores i 35 minuts, superant la dificultat extrema de la cursa amb moltíssima dignitat!

La parella formada per en Miquel Ballester i en Juan Carlos Pardo, varen haver d´abandonar la cursa a causa de rotura de la bicicleta, haguent de realitzar un bon bocí del circuit a peu fins a arribar a l´avituallament. Però estam segurs que a la propera ho tornaran a intentar!

Desde Trotadors, molt sincerament, estam molt contents de tenir a tanta afició a la bicicleta que surten a realitzar proves d´aquest tipus. ENHORABONA!!!

 

Seguim amb bicicletes, amb la cinquena etapa del Pla de Mallorca, on en Miquel Gelabert està participant al Pla Petit. Aquesta etapa tenia a Maria de la Salut com a epicentre de la cursa, i com molts ja sabeu, a l´interior de l´illa hi sol fer moltíssima calor.... i així va esser.

Els participants, recorreren un circuit de 36 kms amb una mitjada de 44'69 kms/h!!!! Una autèntica burrada!!

En Miquel va tornar aconseguir arribar amb el pilot davanter amb 48 minuts i 26 segons, i 6é dels M30.

MOLT BE MIQUEL!!!

Finalment, teniem la Cursa de la Fita del Ram, cursa reservada per a federats de Muntanya. Desde Trotadors tornam a donar l'enhorabona a en Biel Gomila, ja que a pesar de sortir amb els colors dels Ermasets, també és un Trotador!! En Biel va tornar a demostrar que no te rivals dins aquest tipus de curses, ja que va tornar a guanyar la cursa amb més de 3 minuts de diferència amb el segon classificat. Es bo de dir però molt molt difícil d'aconseguir!!! Biel, ets el nostre ídol!!

En Jose Terronés era el primer dels Trotadors (exceptuant en Biel) en arribar i fer un temps de 2 hores, 7 minuts i 56 segons; i en segon lloc va arribar en Jose Manuel Anguita realitzant el recorregut amb 2 hores, 11 minuts i 2 segons.

GRACIES A TOTS PER A LLUIR ELS NOSTRES COLORS!!