Espectacular cap de setmana amb podi inclòs!

Aquest cap de setmana, han estat tants els Trotadors i curses on hem tengut representació, que no sabem ben bé per on començar. Així que començarem contant un poc la que ha tengut més participació trotadors i resultat més destacat. I es que aquest cap de setmana els Trotadors hem trepitjat PODI!

Ha estat a la II Duatló de Costitx, prova puntuable per a la Lliga de Duatló Cross Pla de Mallorca, que compta amb 4 proves. Casi per casualitat varem agrupar a aquest dos corredors; en Tomeu Garí fent la part de run i en Javi Pascual a la part de bicicleta. Dos esportistes que es troben en un moment de forma espectacular. La duatló tenia dues categories: per equips combinats i individual. Va esser per equips on vàrem assolir l'espectacular resultat: els nostres corredors assoliren el segon lloc de la classificació combinat masculí invertint un temps total de 1:38:26

Pensam que aquest dos trotadors tendran més actuacions destacades plegats.....

En segon lloc d'entre els Trotadors per equips arribaren en Xesc Barceló a la part de BTT i en Toni Mudoy a la part de run. Ells dos aconseguiren acabar amb un temps de 1:57:13 i els 14ens de la classificació per equips.

Tercers entre els Trotadors trobam en Bernat Capellà (BTT) i en Ricard Etxevarria que acabaren molt aprop d'en Xesc i en Toni, acumulant un temps de 1:58:43 i els 16ens de la general per equips.

I en cuart lloc aarribaren en Miquel Ballester (BTT) i en Juan Cañellas (run) amb un temps de 1:59:55 i assolint el 18é lloc de la mateixa classificació.

L´únic Trotador que es va atrevir a realitzar la cursa a mode individual va esser en Jose Terrones, cosa que demostra l'excel.lent moment de forma en que es troba el nostre corredor. El seu temps acumulat era de 1:55:17 i arribant el 48é de la classificació general individual. Impressionant Jose.

Si voleu veure un complet albun de fotos podeu mirar aquest enllaç:

ALBUN DE FOTOS II DUATLO COSTITX

I si voleu consultar els resultat detallats teniu aquest enllaç:

RESULTATS II DUATLO COSTITX

 

Seguim amb la I Trapa Trail, una Trail de caràcter popular que es disputava a les inmediacions de s'Arracó. Com vàrem comentar la setmana passada, teníem a n'en Miguel Avellaneda apuntat a la cursa i en Josema Pastor en lloc reserva. Finalment, en Josema va poder participar a la cursa també, així que tenguerem 2 representants.

El primer d'ambdós representats Trotadors era en Miguel Avellaneda, que va realitzar el recorregut amb un temps de 1:53:21 i aconseguí un 26é lloc de la general, de un total 196 classificats; i un 9é lloc de M40. Excel.lent carrera!

Per altre banda, en Josema va realitzar el recorregut amb un temps de 2:26:58, i el 141é general a part del 10é a M50.

MOLT BE TROTADORS! Aquí teniu la classificació de la cursa:

CLASSIFICACIÓ I TRAIL TRAPA

A fora de les nostres fronteres vam tenir representació Trotadora també. En Marc Castanyer, en Pau Gil i en Joan Gelabert, anàren fins a terres catalanes a disputar la dura Marató Pirineu.

Els tres trotadors varen partir plegats, però a partir del Km10, en Pau es va destacar i ja va acabar la cursa en solitari. En Marc i en Joan continuaren al seu ritme, i al Km24, una de les coronacions de la cursa es trobaven entre els 400 primers classificats. A partir d'aquest moment, fins al Km 34, varen sofrir la duresa de la prova en primera persona, ja que tenien dolors per tot. Continuaren fins a l'avituallamnet del km34 i decidiren continuar a qualsevol preu, tot i que ja fora de temps de cursa. De totes maneres, estan encantadissims de l'experiència i estam convinçuts ho tornaran a provar!

Si voleu veure un petit video de l'arribada dels nostres aventurar podeu mirar-lo aqui:

VIDEO ARRIBADA

MOLT BE AL.LOTS!!!

 

I ja passam molt molt molt més amunt en les nostres fronteres. En Pere Puigserver el trobar per terres eslovaques realitzant estudis. Com no, aprofita el tems, i es va apuntar aquest cap de setmana a la Ponitrianska Stovka, una Ultra de 105 kms i 4000 metres de desnivell positiu. Casi res!

En Pere va esser finisher amb un temps total de 21 hores i 20 minuts.... acabans a les 4 i mitja de la matinada! Espectacular pere!!

 

Finalment, a l'illa de Menorca, hi havia la Half Menorca Triathlon. Hem tengut una representació a la cursa en mans d'en Ciceró Pascual; realitzant unes 6 hores i mitja de dura competició. ENHORABONA CICERO!

Tenim constàcncia de que en Yacob Galan realitzava la Travessia Popular el Corte Inglés, però a la pàgina oficial no aconseguir veure els resultats.

 

MOLTES GRACIES A TOTS ELS TROTADORS PER A PARTICIPAR A TANTES I DIVERSES PROVES!