ELS TROTADORS I LES SEVES AVENTURES DEL DARRER CAP DE SETMANA D'AGOST

Començam el resum d'aquest cap des setmana amb una altre gesta internacional on participarà dia 28 d'Agost un Trotador d'Algaida. Es tracta de la CCC Du Mont-Blanc on hi participarà en Josema Pastor (amb el dorsal 5272). La CCC du Mont-Blanc (Courmayeur Champex Chamonix) comparteix gran part del camí internacional de la GR Volta al Montblanc. Es tracta d'una prova de muntanya amb molts de trams de gran altitut (més de 2500) i on les condicions climatològiques poden esser molt complicades i on es requereix molt d'entrenament i material adaptat.

Les principals dificultats son l'ascensió de la Tete de la Tronche (2584), després el Gran col Ferret (2537m) just al primer terç de la cursa. La segona part te 3 ascensions complicades a Bovine, Tseppes i la Tete aux Vents; sense comptar que les llargues baixades que venen després de cada una d'aquestes pujades son també esgotadores per a les articulacions i musculs.

La cursa està oberta a 1900 corredors com a màxim i la sortida es durà a terme divendres, 28 d'Agost a les 9h desde Courmayeur, a la Plaça Brocherel; desde aquell moment tenen 26:30 hores de cursa oberta per a afrontar-se als 102 kms de cursa i 6100 metres de desnivell positiu acumulat.

MOLTÍSSIMA SORT JOSEMA!!

Passam a la mar, ja que dissabte, 29 d'Agost, es disputarà la XII Sa Milla, una travessia entre CN Arenal i Cala Blava amb una distància de 1 milla nàutica (1852 metres). En aquesta cursa tenim, que recordem, una de les curses amb major nombre de Trotadors participants; ni més ni manco que 6 Trotadors es tiraran dins la mar a parcipar!! Ells son: na Catalina Salas, en Joan Ballester,  en Llorenç Ballester, en Miguel Avellaneda, en Pere Puigserver i en Yacob Galan.

Disfrutau molt i.... feis una foto de grup ja que hi sou!!!