Els Trotadors a les curses d'aquest cap de setmana

I ja tenim un altre cap de setmana a la butxaca!! Aquest cap de setmana ens ha vengut amb alegries i alguna caiguda....

Però anem a destacar la cursa que es va disputar dissabte a Alcúdia; es tractava de la Mitja Marató Ciutat d'Alcúdia, i allà hi trobàrem 3 Trotadors. La nova més important i destacada és el podi ABSOLUT que va aconseguir el Trotador Jose Miguel Fernández. Estam més que orgullosos de comptar a les nostres "files" a un corredor d'aquest nivell!. En Jose acabà la cursa en tercera posició general invertint un temps de 36:26 per a completar els 10kms de la cursa.

Espectacular també el resultat del Trotador Tni Mudoy, ja que aficar-se dins del grup dels 50 primers és una cosa extraordinària! En Toni fou el 48é de la general amb un temps total de 45:02.

I molt a prop d'en Toni Mudoy arribava un altre trotador: en Toni Barceló, que amb un molt bon temps de 48:36 entrà a la posició 65ena de la general.

ENHORABONA TROTADORS!!!

 

I a Lloseta, el diumenge, trobàrem al major nombre de Trotadors de les curses d'aquest cap de setmana. Allà es va disputar la Lloseta Xtrem'17; una cursa de 36'5kms i que es disputava per les finques de Ca'n Xalet, Font Garrover, Tossals Verds, Es Rafals i rutes del GR. Amb una participació de 350 corredors, els nostres participants Trotadors aconseguiren arribar tots a la meta.

El primer d'entre els Trotadors, i ja ens està acostumant als seus destacats resultats, era en Jose Terrones, que aconseguí acabar amb un temps de 4:25:05 i al lloc 15 de M40 (49é de la general).

El segon trotador en arribar fou en Carlos de Coro, assolint un temps de 5:21:05 i la posició 163 general. Una posició més (164é) ocupà el següent Trotador, en Joan Gelabert, que invertí un temps de 5:21:53

El proper trotador era en Biel Ferrer, que sortia de la recuperació de la dura caiguda que va sofrir fa unes setmanes. En Biel era el 12é de M50 amb un temps de 5:28:57. Molt be Biel i enhorabona pel teu retorn!  Després d'en Biel arribà en Joan Fiol, que finalitzà la prova amb un temps de 5:46:53 i a la posició 224 de la general. En Pau Gil va tenir problemes durant la cursa i no va poder finalitzar la prova.

ENHORABONA A TOTS!! Gran Cursa!

 

En quan a ciclisme, aquest dissabte es va disputar també la Brevet 300 de Muntanya. 300 kms amb més de 3500 de desnivell positiu acumulat.

En Bernat Puigserver i en Miquel Ballester, ambdos trotadors, aconseguiren finalitzar amb èxit la prova.

Enhorabona!

Finalment comentar que aquest cap de setmana s'ha disputat la primera cursa de la Copa BTT.

Hi va participar en Miquel Gelabert, encapçalant la cursa durant els primers minuts, però una caiguda va deixar la seva máquina mal parada i no va poder continuar.

Molts d'ànims Miquel!!