Diumenge Sant i els Trotadors

Aprofitant aquest llarg cap de Setmana festiu, molts de Trotadors s'han tirat a la muntanya i, com veureu a aquest resumt, més enllà de la muntanya.

Començam amb la dura Cursa Tomir 42 que es va disputar ahir, diumenge 27, a Pollença, amb el puig Tomir com a fita més alta i tornada, amb més de 40 kms de distància.

En aquesta prova tornam a tenir excel.lents noves. Per a començar, el segon lloc absolut assolit per el notre soci Trotador Biel Gomila, superat tant sols per en Miquel Capó i baixant ambdós les 4 hores de cursa!!! Pels qui coneguin aquesta cursa, sabran de sobres la proesa realitzada per aquest dos corredors. En Biel en concret va marcar un temps de 3h 57 minuts. Enhorabona Biel!

Continuarem amb el lloc 117 aconseguit per en Carlos de Coro i el seu 64 a M30; amb un temps de 5h 31 minuts, i al lloc 138 arribà en Tomeu Garí, amb un temps de 5h 50 min. Finalment arribava el soci trotadors Jose Maria Pastor, amb un temps de 7h i 45 minuts i el 6e. de M55

Enhorabona a tots per haver acabat aquesta cursa!!!

El dissabte hi havia els 10kms Solidaris del Fangar i, de sorpresa ens hem topat amb que hi havia algunes Trotadores formant part de la cursa! Ens fa molt contents saber que ells s'estan animant d'aquesta manera a participar a curses!!

Entre elles, la primera en arribar era na Magdalena Andreu que, amb un temps de 52min i 44segons arribava la 4a. entre es F30!!

Na Tere Garcias arribava després, amb un temps de 57min 21 segons i es col.locava la 5ena entre les F40!!

Na Maria Coloma Fiol arribava molt a prop de na Tere, amb un temps de 58min 54 segons i era finalment la 12ena a F30.

Enhorabona a aquesta secció femenina!! Esperam en venguin moltes moltes més de curses!! I sobretot, gracies per lluïr els colors dels Trotadors!!

Altres Trotadors han fet diverses sortides i entrenaments, com el que feren en Javi Pascual i en Mixi Pou amb els dos "pros" del nostre patrocinador Mou-te en Bici, pels voltants de la Mola de Planícia....

La Travessa a la Serra desde Andratx a Pollença i acabant a Sa Pobla amb bicicletes de Enduro que feren en Rafel Gayà i en Bernat Capellà amb els Maifrens...

Entrenaments durs de cara a les properes curses de la Mallorca Classic i la 312 per part dels Trotadors Miquel Ramon Oliver, Xesc Barcelo, Miquel Ballester, Pedro Oliver i Joan Sastre, fent camins de categoria d'Algaida al Puigmajor per carretera...

I fins i tot un entrenament molt dur al Central Park de Nova York cercant nous "tracks" per la zona....

 

GRACIES TROTADORS!!