CURSES TROTADORS DEL 20 al 23 AGOST

Començam aquest petit resum-presentació de curses Trotadors amb una cursa no apta per a tothom.... Amb una cursa de caire internacional i on els Trotadors donarem color, una vegada més dins la mateixa setmana,  a una cursa fora d'Espanya. Després de l'aventura d'en Telmo Sànchez a la Paris-Brest-París, aquesta setmana tenim a na Sara Jarillo, en Miguel Avellaneda i en Jose Anguita a ni més ni manco que a la Ironman 70.3 de Budapest.

Només pel fet d'esser lo suficientment valents de participar a una cursa de similars característiques ja són, per a nosaltres, uns vertaders guanyadors i es mereixen tots els nostres respectes!!

La cursa es durà a terme dissabte 22 i es trobaran per endavant amb 1'5 kms de natació, 90 kms de bicicleta i 21 kms de running.

MOLTISSIMS D'ANIMS VALENTS!!

 

Seguim amb curses locals. La VII Llego Malpas-Bonaire es una cursa de caràcter popular que es disputa anualment a Malpas (Alcudia), amb uns 9'2kms on més de la meitat d'ells es disputen al costat de la mar.  Es celebra el proper dissabte 22 d'Agost a les 19h. Entre els inscrits hi trobam en Joan Cañellas. Endavant!!

 

També dissabte 22 d'Agost trobam la XXXIII Cursa Sant Bartomeu, també de caràcter popular. Aquesta es du a terme a Capdepera amb una distància d'uns 6'5kms. Es surt i arriba a les 18'30h desde la Plaça del Sitjar de la localitat esmentada. Entre els participant hi tenim al trotador incombustible Pep Lluis Busquets, que de ben segur ens farà un bon paper! Ànims Pep Lluis!