Curses Trotadores. Aquest cap de setmana anava de sortides de Mallorca!

Aquest cap de setmana els Trotadors hem estat ampliament representats a diferents curses arreu de la Península. Començam amb l'excel.lent participació d'en Miquel Pou a la Mediterranean Xtrem, una cursa de 3 etapes extraordinàriament dures (val dir que amb 3 etapes, en Miquel ha acumulat més de 8500 metres de desnivell positiu acumulat....).

En Miquel no tan sols va acabar la cursa, sino que a més ho va fer d'una manera molt digne.  El seu resultat fou el 113é de la general i el 51é dins M30, anant cada dia de menys a més. El total de temps emprat per a completar les tres etapes fou ni més ni manco que 20hores i 55 minuts.... Excel.lent Mixi!! I sobretot, molt contents de poder veure els nostres colors a una cursa com aquesta!!

 

Molt a prop d'on era en Mixi, es disputava la segona cursa de de la copa de Carreres per Muntanya en Linea, on trobam a na Sara Jarillo seguint el campionat. La cursa es disputava a Castelló amb una distància de 42 kms i 2550 metres de desnivell positiu.

Na Sara, acompanyada durant tot el recorregut per en Miguel Avellaneda, entrà a meta en la posició 128ena (127ena per en Miguel), emprant ambdos un temps de 5:56:44 i en bones sensacions.

Enhoranona Campiona!!! A per la tercera!!

Un altre trotador aventurer aquest cap de setmana era en Joan Cañellas, que participava a la XI Mitja Marató de Càceres. 

En Joan acabà la cursa amb un temps de 1:44:01 a la posició 302 i 19é dins la categoria VTDM. Molt be Joan! I gràcies per esser el notre representant a aquesta cursa!!!

Ja a Mallorca, es disputà aquest diumenge la Cursa per Muntanya de Puigpunyent, amb 2 trotadors participant a la cursa.  El primer d'entre els Trotadors fou en Carlos de Coro, que està a un nivell de forma excel.lent. Ell va emprar 1:36:34 per a completar la cursa i es col.locava el 51é de la general amb un 13é lloc dins M40. Excepcional Carlos!!

La segona participant era n'Elionor Serra, i va aconseguir acabar la cursa amb un temps de 2:08:59 i arribant al 13é lloc dins F30. Molt be a ambdós!!