Curses Trotadores 18-19 Març

Aquest cap de setmana amb tant bon temps, ha tornat a comptar amb un grapat de curses arreu de l'Illa amb representació trotadora i/o algaidina.

Anam a la cursa Poplar Mitja Marató Ciutat de Palma, una cursa de 20kms on el nostre trotador José Miguel Fernàndez, després del podi assolit la setmana passada, tornà a demostrar el seu excel.lent estat de forma. En Jose Miguel va completar la cursa amb un temps de 1:18:45, cosa que el va permetre estar el 23é de la general i el 5é dins M-40!!

A la distància de 10kms hi havia el trotador Juan Pedro Barceló, que amb un temps de 53:03 es va col.lcar a la posició 432.

També tenguerem representació de les al.lotes de Onfitness: na Tere Garcies (54:32), na Maria Coloma Fiol i na Coloma Sureda (52:42). Enhorabona a tots!

Pel que fa a les curses de muntanya, aquest cap de setmana s'ha disputat la duríssima K42, una cursa de 42 kms per la zona de Calvià on es pujen importantíssims desnivells.

El Trotadors Yacob Galan, aprofità aquesta cursa com a preparació a la seva participació al Montblanc. En Yacob emprà 7:04:41 per a finalitzar la prova en la 80ena posició general i 42é dins M.40.

En Joan Gelabert va tenir manco sort i es va haver de retirar després de 2 hores de cursa. Ànims Joan!

Pel que fa a ciclisme, aquest cap de setmana s'ha disputat la 3a. etapa de la Challenge de Primavera, a Santanyi.

En Miquel Angel Gelabert hi era present amb els colors dels Trotadors aconseguir la 27ena posició dins M-40. Destacar que en Miquel es troba actualment en la 6ena posició de les metes volants.

 

Enhorabona a tots!