Curses Trotadores 12-13 Novembre

Encetam aquest resum amb la Duatló Popular "Fira de Sa Mel", de Llubí, que es va disputar el diumenge dia 13 de Novembre.

Entre els inscrits trobàrem al Trotador Jose Manuel Amorós que, a mode individual va disputar la cursa realitzant un temps combinat de 1:12:25, la qual cosa el col.locà al lloc 50 de la general individual i el 12é dins la categoria de M40.

I dins la classificació per equips hi trobam a dos algaidins, amb la part de bicicleta en Teo Salas i en la part de running en Miquel Munar, que acabaren al lloc 15é per equips amb un temps combinat de 1:04:36

Enhorabona a tots!!

 

A Porreres, també diumenge 13, es va disputar la V Mitja Marató de Porreres, amb dues distàncies: la de mitja marató i 10 Kms.

Tenguerem 1 participant per categoria. A la cursa de mitja marató hi va participar en Joan Cañellas, que acabà la cursa amb un temps de 1:45:41, cosa que li proporcionà el 9é lloc de M50 i 102e. de la general.

En quant a la distància de 10 Kms hi tenguerem en Toni Sastre, realitzant el recorregut amb un temps de 44:14, cosa que el va permetre esser el 6é de M50 i 41é de la general.

Enhorabona a ambdos!!!

 

I a Caimari, un altre vegada el diumenge dia 13, tenguérem la II CUrsa de Muntanya Caimairi Epic, una cursa que es disputà pels Massissos del Galileu i el Coll d'es Prat. Una cursa de llàrga distància, amb 31 kms de recoregut d'autèntic Trail.

Primer de tot, donar l'enhorabona al soci Trotador Biel Gomila que, després d'una llarga recuperació de la seva lesió, tornava a les curses de llarga distància. Doble enhorabona perque, a part de tornar a la competició, ho va fer d'una manera excel.lent, essent el SEGON de la general i entrant plegats amb el primer classificat. Biel, ets l'autèntica referència de tots! Tots els nostres respectes i ENHORABONA amb majúscules!! Així, en Biel realitzava la cursa amb un temps total de 2:38:34 i era SEGON general i 1er dins M30.

El proper Trotador en arribar a meta fou en Llorenç Vallespir, que es troba en un moment molt bo i ho demostra a totes les curses on participa darrerament. En Llorenç acabà la cursa amb un temps de 3:42:50 i col.locat el 116é de la general .

Molt be Llorenç, una gran recompensa per a un grandíssim esforç!

Després d'en Llorenç, el proper trotador en arribar era en Pau Gil. En Pau tornà a destacar entre els M23, essent finalment el 4rt d'aquesta categoria i el 194é de la general amb un temps total de 4:06:21

Molt be Pau, com deim sempre, tenim cantera Trotadora!


Finalment, també donar l'enhorabona i RE-benvinguda a n'en Toni de Iraola que, després de 8 mesos d'aturada forçada, tornava a donar guerra a les curses de muntanya desde terres Catalanes.

Enhorabona Toni per acabar i retornar al que més t'agrada!!