CURSES I SORTIDES DELS TROTADORS AQUEST CAP DE SETMANA

Començam el resum del cap de setmana amb un ja clàssic dins el calendari de les curses de resistència BTT de Mallorca. Es tracta de les 4hores de Son Verí, que es disputarà aquest diumenge, dia 1 de Novembre, a partir de les 10h del matí.

Entre els participants hi trobam apuntats a varis equips de Trotadors. Per a començar, a la potent parella Javi Pascual i Mixi Pou, que son a priori l'equip Trotador més fort. Trobam en segon lloc als socis trotadors Jaume Noguera i Francesc Clemente.

En tercer lloc trobam una novetat, es tracta de la parella formada per en Toni Amengual (que es va estrenar per febrer a les curses de resistència i no n'havia disputada d'altre) i en Biel Jaume "caragol".

Per acabar una parella mixta, on en Bernat Capellà la disputarà amb en Christian Herrera que pertany al CC Artanenc, ja que la seva habitual parella de curses, en Joan Sastre, es troba de repòs de bicicleta durant aquest mes.

Anims a tots!!

 

Un dia abans, dissabte dia 31, es disputa la segona prova de la Lliga duatló Cross es Pla. Aquesta es celebrarà a Lloret, fent un recorregut d'uns 6kms amb bicicleta per dins la Comuna de Lloret i un circuit d'aproximadament 1 Kms de running on els corredors hi hauran de donar un total de 6 voltes.

Entre els equips mixtes (un corredor per a la part de running i una ciclista per a la part de BTT) ens tornam a trobar a la potentíssima parella que ja va fer segona a la cursa inaugural de Costitx: en Tomeu Garí a la part de running i en Javi Pascual a la part de BTT. Així, en Javi te dues curses seguides aquest cap de setmana.... a veure com ho pot dur!!

En Pep Lluis Busquets serà el nostre representant a la categoria individual.

ANIMS AL.LOTS!

 

Fora de competició, tenim aquest cap de setmana a tot un grup de Trotadors que acudiran aquest cap de setmana a disfrutar del Camí de Cavalls, fent una sortida d'entrenament conjunta.

Esperam vos ho passeu d'allò més be i que no tengueu cap ensurt!!!

A DISFRUTAR TROTADORS!