CURSES I SORTIDES DELS TROTADORS (5-7 DESEMBRE'15)

Començam el resum de les curses i sortides dels Trotadors d'Algaida sortint de l'Illa. Anam fins les Canàries, ja que aquest cap de setmana es disputa la K42 Anaga Maratón, a Tenerife. Com ja vàrem anunciar fa uns mesos, tenim a un grapat de valents Trotadors que s'han de desplaçar fins a les precioses Illes Canàries. Ells son en Miguel Avellaneda , en Yacob Galan i la nostra campiona Sara Jarillo.

Estarem molt atents a la seva cursa i els desitjam la major de les sorts!! Venga Trotadors!!!

 

Fora de competició, un grapat de Trotadors ciclistes també surten de l'Illa i es desplaçaran, desde demà i fins al proper dimecres, a Osca, concretament a Aínsa (a prop del Biescas i el Monte Perdido). Ells son en Biel Jaume, en Rafel Gayà, en Bernat Capellà i un trotador en adopció del Pais Basc, en Ricardo Goñi. Tots 4 aniran a rodar pel que s'anomena "el paradís de l'enduro"; i es que aquella comarca s'ha convertit amb tot un referent dins el mon del BTT, concretament de l'enduro, a nivell Internacional (de fet, el mundial d'enduro va passar per Ainsa el passat mes de Setembre). Disfrutau!!

 

En Principi no tenim constància de més Trotadors participants a alguna cursa o sortida, tot i això, si n'hi ha, també els volem donar tots els ànims possibles!!!