CURSES DELS TROTADORS 22-25 SETEMBRE

Començam el repàs de les curses on hi haurà Trotadors amb una cursa que es disputava ahir dijous a Binissalem; es tracta de la cursa Rural sa Vermada.

Es tracta d'una cursa Popular amb sortida i arribada a les Bodegues Jose Luis Ferrer amb una distància de 7'5Kms

A la cursa hi trobarem en Joan Cañellas inscrit. SORT JOAN!

 

Seguim amb tot un clàssic dins les Curses de resistència en BTT. Parlam de les 3h non Stop de Lloret, prova que es disputa per parelles dins un circuit de 12kms dins la comuna de Lloret.

Començam amb parelles Trotadores i/o algaidinies amb una baixa: en Joan Sastre i en Bernat Capellà. En Bernat no podrà disputar la cursa per un problema fisic al genoll i en Joan, a hores d'ara, cercava substitut.

En Miquel Pou i en Javi Pascual havien de participar també junts però igual que en Bernat, en Javi tampoc podrà disputar la cursa per dolència física també, aixi que en Mixi disputarà la cursa amb el mariando Toni Quetglas, un autèntic "bolido" de les curses BTT.

Una parella trotadora que pareix no fallarà serà la formada per en Luis Bonilla i en Miquel Rosselló, que s'estrenen a aquest circuit.

Una altre parella d'algaidins que s'estrena, es la formada per en Teo Salas i en Biel Massot, ànims!

També hi haurà a la cursa el trotador Rafel Servera que farà equip amb en Juan Juan.

Ja ho sabeu! Cursa amb molta participació trotadora/algaidina que segurament serà ben entretenguda. Diumenge a les 11h del matí.

A part d'aquestes curses insulars, recordar que en Pau Gil, Joan Gelabert i Joan Fiol seran a la Marató Pirineu aquest cap de setmana.

Teniu tota la informació AQUI

 

MOLTA SORT A TOTS!