CURSES CAP DE SETMANA 28 i 28 de JUNY

Acabam aquest més de Juny amb un grapat de curses amb Trotadors presents. Començam amb la I Kme Vertical Deia-Teix.

Ens trobam  a la primera edició d'una cursa i del primer Km-Vertical de la nova copa de Balears de cronos i Km-vericals, encara que discorr per contrades força conegudes pe la gran majoria dels participants.

 

El recorregut es d'aproximadament 8Km amb un desnivell de 1000m, la sortida estirà ubicada al parking que hi ha d'arrera el refugi de Can Boi, amb un creuament de la carretera sols iniciar la cursa, entrant per els jardins del Hotel es Molí i seguint per la pista asfaltada fins entrar al camí del Castell del Moro, seguint per els olivars fins el Cingle de Son Rul·lan on tendreu que posar tots els sentits en alerta degut a la seva perillositat, una vegada passada aquesta pujada arribareu al camí de s'Arxiduc, el qual seguirem direcció al cim del Teix on se tancarà el cronometre.

La sortida serà Diumenge 28 a partir de les 9h del matí, i els Trotadors que ens representaran son: en Joan Gelabert, en Marc Castanyer i en Tomeu Garí.

 

També diumenge dia 28 ens trobam amb la cinquena cursa del Campionat de Balears de BTT. Es disputa a Son Servera a un circuit de 5,2 kms. Els nostres habituals participants a la copa en principi hi prendran la sortida: Miquel Pou, Javier Pascual, Joan Sastre i Bernat Capellà. En Jaume Noguera, que va participar a dues curses anteriors, no podrà participar per una dolència fîsica. Esperam et recuperis aviat!

MOLTA SORT I VIUS A LA CALOR TROTADORS!!!

No tenim, a hores d'ara, informació d'altres Trotadors apuntats a curses. Si ho sabeu ens podrieu fer-ho saber!! Gracies!