CURSES 16-18 de MAIG

Ja tornam a arribar al cap de setmana i amb ell arriben altre vegada les curses. Ençatarem el cap de setmana amb la cursa més multitudinària i, tal vegada, on més trotadors trobarem en tot aquest cap de setmana. Es tracta de la mitja Marató Popular Illa de Formentera.

Aquesta es disputarà el dissabte 16 de Maig a partir de les 17'30h desde La Savina. L'arribada serà també a la Savina després d'haver realitzat 21 kms. Destacar que, a hores d'escriure aquesta entrada, ja s'havia arribat als 1700 participants; nombre límit de participants.

Els Trotadors que es desplaçaran a Formentera per a disputar la prova son en Jose Juan Oliver, Jose Manuel Anguita, Miguel Avellaneda, Sara Jarillo i Toni Mudoy.

Esperam que tots arribeu a meta amb les millors condicions possibles!!

També el dissabte 16, es disputa la Cursa Fira de Maig, per la comuna de Bunyola. Es tracta d’una competició d’atletisme i Nordic Walking amb sortida i arribada a la nova àrea recreativa de sa Comuna de Lloret de Vistalegre (al costat del cementiri municipal) amb un recorregut de Nordic Walking, 5K i 10K a l’emblemàtic bosc de Sa Comuna.

Entre els participant hi trobarem al Trotadors Pep Lluis Busquets.

Molta sort a tots!!